ررسی مطالعه انجام شده عوامل موفقبت دولت الکترونیک در امارات متحده عربی بعنوان همسایه حنوبی ابران ( الگوی موفق دولت الکترونیک بر گرفته از دانشگاه امارات ۲۰۱۶)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس دانشجویان مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: CICTC02_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 292
نویسندگان
دانشحوی مهندسی کامپیوتر. فناوری اطلاعات و ارتباطات، گرایش تجارت الکترونیک- موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش
چکیده
گسترش سریع و روز افزون تراکنش ها و معاملات برخط در مقیاس جهانی منجر به این مسئله شده است تادولت ها طیف وسیعی ازخدمات آنلاین را در بستر اینترنت به مردم ارایه کنند. تجربه موفق راه اندازی سرویسها و درگاه های دولت الکترونیک درکشورهای صنعتی موجب شده است تا امارات متحده عربی از مدل هایمشابه برای طیف وسیعی از نهاد و سازمانهای خدمات عمومی خود. الگوبرداری کند. اگرچه در حال حاضرمنابع و مطالعات متعددی درزمینه ابعاد مختلف :کارایی، آثر بخشی و رضایت مشتری در حوزه خدمات دولتالکترونیک وجود دارد. اکثربت چارچوب های تحلیلی و مدلهای اجرایی متناسب با شرایط اجتماعی و فرهنگیخلیج فارس و محیط کسب و کار آن طراحی نشده است. اما در این بین گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده کسب وکار و اقتصاد، دانشگاه امارات متحده عربی مطالعه ای را انجام داده که نتایج آن در سال ۲۰۰۱۶ منتشر شده و انطباققابل قبولی با ژئوپلتییک و نقشه اقتصادی، سیاسی دول منطقه خلیج فارس و زیست بوم اقتصادی آن دارد . هدف اینمطالعه، شناسایی و ارائه چارچوبی در زمینه عوامل موثر برکیفیت خدمات الکترونیک دولتی است که امروزهتوسط وزارت امور داخله کشورامارات متحده عربی ارایه میشود لذا معیارها این مطالعه میتواند الگوی مناسبیجهت استاندارد سازی و اجرای دولت الکترونیک در کشور ما باشد.کلیدواژه ها
کیفیت خدمات دولت الکترونیک، خدمات الکترونیکمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.