ادغام بینابی کامپیوتر و پردازش زبان طبیعی: مسائل و چالش ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس دانشجویان مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: CICTC02_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 345
نویسندگان
دانشجو کارشناسی مهندسی نرم افزار موسسه آموزش عالی زند شیراز
استادیار گروه کامپیوتر موسسه آموزش عالی زند شیراز
چکیده
بینایی کامپیوتر و پردازش زبان طبیعی (NLP)، اگرچه هر دو حوزه های تحقیقاتی یادگیری ماشین مخصوص به خودرا دارند. اما هرکدام به عنوان یک حوزه تحقیقاتی جداگانه در مقایسه با دیگری نقاط ضعف خاص خود را دارند. اما اخیرا،بسیاری از محققان شروع به بررسی این موضوع کرده اند که آیا می توان از متن همراه با تصاویر یا ویدیوها برای آسان تر وکارآمدتر کردن بینایی ماشین استفاده کرد. از سوی دیگر, تلاش هایی برای یافتن پاسخ هایی در مورد اینکه چگونه بیناییکامپیوتری می تواند به وظایف خاص NLP مانند یادگیری زبان کمک کند و با استفاده از اطلاعات بصری معنای کلمات وجملات را تعیین کند. انجام شده است. علاوه بر این برنامه های کاربردی متنوع و مهمی در دنیای واقعی وجود دارد کهنیاز به ادغام بینش و زبان دارند. این تحقیق کاربردی بودن ادغام بینایی کامپیوتر و پردازش زبان طبیعی را از ادبیاتمربوط به این حوزه بررسی می کند. همچنین تلاش هایی برای به تصویر کشیدن برنامه های کاربردی آینده که در آنهابینایی کامپیوتری می تواند برای کمک به پردازش زبان طبیعی و همچنین روشی که در آن پردازش زبان طبیعی می تواندبه بینایی کامپیوتر کمک کند. به تصویر کشیده شده است.کلیدواژه ها
بینایی کامپیوتر، پردازش زبان طبیعی، یادگیری ماشین، تحلیل تصویر، درک تصویرمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.