هک و امنیت شبکه های کامپیوتری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس دانشجویان مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: CICTC02_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1808
نویسندگان
کارشناسی مهندسی کامپیوتر گروه مهند سی کامییوتر واحد اسلامشهر. دانشگاه آزاد اسلامی، اسلامشهر، ایران
گروه مهندسی کامپبوتر، دانشکده فنی و مهندسی واحد اسلامشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر . تهران . ابران
چکیده
امروزه امنیت سیستم ها و شبکه ها بخش قابل توجه ای از بودجه ی IT سازمان ها را در خود اختصاص داده است. ترسناشی از حملات مهاجمان، بودجه ی بیشتری به سازمان ها تحمیل میکند. درک درست و صحیحی ای از مفاهیم و واژگانفنی موجود در امنیت. کمک فراوانی به کاربران در برقراری امنیت یک سیستم میکند. بیشتر مردم بر این باورن که هکراناز مهارت و دانش بالایی برخوردارند که به راحتی می توانند به نقاط آسیب پذیر یک سیستم دست پیدا نمایند این در حالتیاست که آنان علاوه بر داشتن مهارت کافی، مفاهیم و ابزار های اساسی جهت هک یک سیستم را به خوبی شناختن ومیدانند در کجا از این ابزار ها استفاده نمایند. در این میان شناسایی انواع مهاجمان ( هکر ها ) و چگونگی انجام حملاتتوسط آنان و آسیب پذیری ها و نتایج حاصل از حملات از جمله مواردی است که بایستی یک هکر قانونمند به آن مسلطباشد بیان میشود.در دنیای آمروزی استفاده از اینترنت به صورت فراگیر قابل دسترس میباشد که همین علت باعث جذابیتاین موضوع میباشد که البته با چالش ها و موضوعات متفاوتی همراه میباشد و همین مر باعث شده تا در زمینه هک وامنیت بتوان از آندر زمینه های مختلف استفاده کرد.هک و امنیت . دو کلمه ای که تنها از چند حرف ساده تشکیل شدهامادنیایی از اطلاعات واسرار بسیار جذاب و متنوع ای به همراه است.دنیایی که قدم گذاشتن در آن بسیارلذت بخش ودارای چالش های بسیار می باشد و همین چالش ها باعث جذابیت این داستان شده است.البته ناگفته نماند که داشتن علاقه برای قدم گذاشتن در این راه نصف موفقیت فرد در این راستا می باشد و مهارت فردی نصف دیگر آن است.کلیدواژه ها
هک، امنیت، شبکه، اینترنت، ارتباطات، اطلاعات، هویت، مثلث امنیتی، تروجان، دیوار آتشمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.