مطالعه و بررسی چالش های زیرساخت داده مکانی دریایی ایران با استفاده از SWOT
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری علوم آب، آبخیزداری و مهندسی رودخانه
- کد COI اختصاصی: WDWMR07_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 343
نویسندگان
استادیار دانشکده مهندسی عمران. آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم های اداره زمین. دانشکده مهندسی عمران. آب و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
زیر ساخت داده مکانی دریایی (MSDI) سیستمی است که برای جمع آوری. ذخیره سازی. مدبریت وتبادل اطلاعات مکانی مرتبط با درباها و سواحل مورد استفاده قرار می گیرد. داده های مکانی مورد بحث دراین سیستم شامل داده های مرتبط با اقلیم درباها، هیدروگرافی، علوم زمین شناسی دریایی. مرزهای دربایی،زیست شناسی دریاء فعالیت های اقتصادی دریایی و سایر جنبه های مرتبط با منافع دریایی است. با استفادهاز MSDI می توان اطلاعات دقیق و جامع درباره مناطق دریایی تهیه کرد و از آن در تصمیم گیریهای مرتبطبا زیرساخت های انرژی دربایی، شبکه های حمل ونقل دریایی. مدیربت بهینه منابع طبیعی دریاو حفاظت ازمحیط زیست دربایی بهره برداری نمود. از سوی دیگر MSDI موجب بهبود دسترسی و قابل اطمینان به دادهها و کاهش تکرار و ناسازگاری در مدیربت داده مکانی و افزایش هماهنگی و همکاری بین سازمانها و نهادهایمختلف در حوزه درا می شود. استقرار مطلوب زیر ساخت داده مکانی دربایبی همیشه با فرصت هاوچالشهابی روبروست که این مقاله ضمن تشریبح ساختار زیرساخت داده مکانی دربابی بر اساس استانداردهایسازمان جهانی هیدروگرافی (IHO). به تشریح فرصت ها و چالش های MSDI ایران باتکیه بر آنالیزSWOT خواهد پرداخت.کلیدواژه ها
زیر ساخت داده مکانی دریایی، داده مکانی، هیدرو گرافی، فرصت ها و چالش های MSDI تحلیل SWOTمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.