بررسی ریزساختار و رفتار سایشی روکش کامپوزیتیAl-SiCاعمالی بر سطح آلیاژ آلومینیم با استفاده از فرایند جوشکاریTIG
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 814
نویسندگان
دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده مهندسی،گروه مهندسی مواد (دانشجوی
چکیده
به منظور افزایش مقاومت سایشی آلیاژ ریختگی آلومینیم A 380لایه کامپوزیتیAl-SiCتوسط فرایند قوس تنگستن با گاز محافظ آرگونGTAW) بر روی زیرلایه ایجاد شد. بدین منظور مخلوطی از پودرهای آلومینیم و کاربیدسیلیسیم به همراه مقداری محلول آبی از چسب سیلیکات سدیم به صورت خمیر پیشنشست بر روی سطح اعمال شد. پس از خشک کردن و عملیات پیشگرم، نمونهها تحت عملیات ذوب سطحی قرار گرفته که منجر به ایجاد لایه کامپوزیتی با خواص و چسبندگی مطلوب گردید. جهت ارزیابی ریزساختاری روکش ایجاد شده از پراشسنجی پرتو ایکس XRD)میکروسکوپ نوری و الکترونی روبشیSEM)و میکروآنالیزور عنصریEDS) و همچنین جهت بررسی خواص مکانیکی روکش حاصل از آزمونهای ریزسختی سنجی و سایش استفاده شد. یافته های آزمایش نشان دهنده افزایش سختی سطح و همچنین افزایش مقاومت سایشی روکش اعمالی به میزان 4 برابر مقاومت سایشی زیرلایه بود. مکانیزم سایشی روکش اعمالی در این حالت ترکیبی از سایش چسبان موضعی و سایش خراشان نرم از نوع خیش ریز تشخیص داده شدکلیدواژه ها
آلیاژ ریختگی آلومینیم، خمیر پیشنشست، فرایند قوس تنگستن، ذوب سطحی، لایه کامپوزیتی، مقاومت سایشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.