بررسی تاثیرات تعویض اجباری حسابرس و تعویض اختیاری و داوطلبانه حسابرس شرکت ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم سیاسی، حقوق و حوزه های دینی و مذهبی با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: PJLCONF01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
اداره کل امور مالیاتی استان قم
چکیده
تعویض دوره ای حسابرسان، چه به صورت اجباری و چه به صورت داوطالبانه یکی از ضرورت های افزایش کیفیت گزارش گری شرکت ها محسوب می شود. به طور خاص زمانی تعویض داوطلبانه حسابرسان اتفاق می افتد که از قبل برنامه ریزی های لازم وجود داشته باشد. وجود یک برنامه ریزی منسجم و از قبل تعیین شده در ارتباط با تعویض حسابرسان، زیرساخت های موجود در ارتباط با ساختار حسابرسی مدرن و سیستماتیک را افزایش داده و کیفیت حسابرسی را افزایش می دهد و در نهایت درجه نقدشوندگی سهام شرکت ها را افزایش می دهد.(خاکی۱۳۸۱)در این پژوهش اطلاعات مالی ۱۰۵ شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در طی دوره زمانی ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۴ بررسی شده است. نتایج تحقیق در ارتباط با تایید فرضیه اول پژوهش نشان از آن داشت که با در نظر گرفتن شرایط مساوی در سایر جاها، میزان نقدشوندگی سهام شرکت های که حسابرسان خود را تعویض می کنند در مقابل شرکت های که حسابرسان خود را تعویض نمی کنند، دارای تفاوت معنادار و مستقیمی می باشد. همچنین با توجه به تجزیه و تحلیل های صورت گرفته در ارتباط با تایید فرضیه دوم پژوهش به این نتیجه رسیدیم که با در نظر گرفتن شرایط مساوی در سایر جاها، میزان نقدشوندگی سهام شرکت های که حسابرسان خود را به صورت اجباری تعویض می کنند در مقابل شرکت هایی که حسابرسان خود را به صورت داوطلبانه تعویض می کنند، دارای تفاوت معنادار و مستقیمی می باشد.(بیدگلی۱۳۸۷)کلیدواژه ها
تعویض ،حسابرس،شرکت هامقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.