بررسی ترویج و تعمیم نماز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم سیاسی، حقوق و حوزه های دینی و مذهبی با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: PJLCONF01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 338
نویسندگان
کارشناسی زبان وادبیات فارسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب
کارشناسی جفرافیای شهری وروستایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
کاردانی تربیت بدنی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
کاردانی آموزش ابتدایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
چکیده
نماز، پایه و اساس ارتباط خلق با خداوند است و با نماز است که همه اهداف الهی حاصل می شود. نماز به عنوان نردبان رشد انسان در امور معنوی، از آثار و برکات فراوانی برخوردار است.پژوهش حاضر با روش توصیفی انجام شده و گردآوری اطلاعات نیز با روش کتابخانه ای و با بررسی آیات قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام و نیز منابع اسلامی انجام شده است. در این پژوهش تلاش شده تا ترویج و تعمیم نماز مورد بررسی قرار گیرد.از جمله آثار نماز بر سلامت فردی خانواده می توان به: قرب الی الله، تقوا، صبر، دوری از فحشا و منکرات، یاد خدا، وحدت شخصیت، افزایش اعتماد به نفس و بالا رفتن عزت نفس، تواضع، کاهش فشارهای روانی، کاهش افسردگی و احساس گناه و... اشاره کرد و همچنین از جمله اثار نماز بر سلامت اخلاق اجتماعی خانواده موارد زیر حائز اهمتی هستند: ازدواج و استحکام خانواده، افزایش محبت در خانواده، تقویت روحیه همبستگی و تعاون، تقویت صداقت و خیرخواهی، تقویت عدالت و دوری از ظلم، تقویت عفت و پاکدامنی، تقویت وقت شناسی و نظم و انضباط در محیط خانواده، تقویت روحیه عفو و گذشت در خانواده، تنظیم روابط خانوادگی و خویشاوندی، انسجام و همدلی، تامین بهداشت روانی خانواده، توسعه فرهنگ دینی در خانواده، الگوپذیری فرزندان از والدین و... . آثار فوق به تفصیل در پژوهش حاضر مورد بررسی قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
نماز ،ترویج،تعمیم نمازمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.