شناسایی نفوذ در اینترنت اشیا با استفاده از تکنیک های ماشین بردار پشتیبان، بیزین، k نزدیکترین همسایه و شبکه عصبی عمیق

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ITCC06_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 106
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین حجتی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران

علی ماروسی

استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران

چکیده

اینترنت اشیا فناوری جدیدی است که با گذشت زمان روزبه روز کاراییاش را برای زندگی بشر بیشتر میکند. هرچهنفوذ اینترنت اشیا در زندگی روزمره ما بیشتر میشود به طبع وابستگی ما نیز به آنها گسترش مییابد به طوریکه زمانیخواهد رسید که بدون این فناوری زندگی به سختی ادامه پیدا می کند. از همین رو و با توجه به درجه اهمیت آن وداده هایی که این دستگاه ها یا اشیا در شبکه ای به نام اینترنت در حال انتقال هستند و نیز منابع محدود و سبکی که ایندستگاه ها دارند، در معرض آماجی از حملات و نفوذهای سایبری قرار می گیرند. در این مقاله سعی شده است با استفاده ازتکنیک های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق مثل ماشین بردار پشتیبان، K نزدیکترین همسایه، بیزین، و شبکه هایعصبی کانولوشنی روشی را مطرح کنیم که توانسته است نرخ صحت های بالایی را روی مجموعه داده TON_IoT درزمینه سیستم های تشخیص نفوذ کسب کند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، سیستم های تشخیص نفوذ، K نزدیکترین همسایه، ماشین بردار پشتیبان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.