تاثیر سبد برند بر جذابیت سازمانی و فروش محصولات شرکت (مطالعه موردی: شرکت نوآوران طب فردا)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME11_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 292
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه شهاب دانش قم ، ایران
استادیار مدیریت دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهاب دانش قم ، ایران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر سبد برند بر جذابیت سازمانی و فروش محصولات شرکت (مطالعه موردی: شرکت نوآوران طب فردا) بوده است. پژوهش حاضر، از لحاظ داده ها و روش تحقیق کمی و کاربردی است و روش انجام و عملیات آن به صورت توصیفی- پیمایشی می باشد.جامعه آماری این پژوهش شامل تمامی مشتریان سازمانی و برون سازمانی شرکت نوآوران طب فردا بوده اند. برای انتخاب نمونه ها از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد که شانس یکسانی برای تمامی پاسخ دهندگان دارد و همچنین برای به دست آوردن تعداد حجم نمونه با سطح اطمینان ۵ درصد از فرمول کوکران و با در نظر گرفتن تعداد ۳۸۴ نفر انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسش نامه فروش شرکت ( رای و تانگ ، ۲۰۱۰ ) سبد برند و جذابیت سازمانی ( برانر و بائوم ، ۲۰۲۰ ) استفاده شد. داده های جمع آوری شده با کمک نرم افزار SPSS و Smart Pls و معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد تناسب پرتفوی برند و قدرت پرتفوی برند با میانجیگری درک مناسب فرد از شرکت بر جذابیت سازمانی تاثیر مثبت و معناداری دارد، تناسب پرتفوی برند و قدرت پرتفوی برند بر درک مناسب فرد از شرکت تاثیر مثبت و معناداری دارد. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد تاثیر سبد برند بر جذابیت سازمانی و فروش محصولات شرکت، به علت داشتن سطح معناداری کمتر ۰.۵ درصد مورد تایید است. همچنین تاثیر سبد برند بر فروش محصولات شرکت و نیز تاثیر سبد برند بر فروش محصولات شرکت، مورد تایید قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
سبد برند، جذابیت سازمانی، فروش محصولات، شرکت نوآوران طبمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.