روش های یادگیری ماشین در محیط رایانش مه و ابر: بررسی و مرور جامع
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم پایه، مهندسی و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: CONFITC08_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 208
نویسندگان
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه آل طه، تهران، ایران
گروه مهندسی کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
یادگیری ماشین در بستر مه و ابر به ماشینها و سیستم های کامپیوتری اجازه می دهند تا از قدرت پردازش و ذخیره سازی بالایمحاسبات ابری و منابع منطعف مه استفاده کنند. با استفاده از این بسترها، ماشین ها می توانند به طور موثرتر و سریع تر ازکلان داده یادبگیرند و الگوها و قوانین را تشخیص دهند. این مقاله به بررسی اهمیت و تاثیر استفاده از بستر مه و ابر دریادگیری ماشین می پردازند. همچنین نحوه استفاده از بستر مه و ابر در یادگیری ماشین بررسی می شوند. با استفاده از اینبسترها، ماشینها می توانند به صورت موازی و با استفاده از قدرت پردازشی بالای آنها، عملکرد خود را بهبود دهند.پژوهش های اخیر در حوزه استفاده از روشهای یادگیری ماشین در بستر مه و ابر، نتایج جالبی را به ارمغان آوردهاند. هدفاز این مطالعه بررسی مطالعات گذشته و تعیین جایگاه روش های یادگیری ماشین در رایانش مه و ابر است. در این راستا ۴مقاله مروری و ۲۱ مقاله پژوهشی را از پایگاه داده های معتبر علمی دنیا دریافت و بطور کامل مطالعه، بررسی و تحلیل کردیم.استفاده از روش های یادگیری ماشین در بستر مه و ابر با چالش های خاصی همراه است که در این مقاله بررسی می شوند. درانتهای کار ما مزایا، معایب، حوزه کاربرد، معیارهای ارزیابی، محیط های ارزیابی و غیره را درقالب جداولی منسجم نشاندادیم تا این بررسی مروری بتواند مورد استفاده دقیق و کاربردی محققان این عرصه قرارگیرد.کلیدواژه ها
یادگیری ماشین، یادگیری مه و ابر، یادگیری ماشین در بستر مه و ابر، رایانش ابر، رایانش مهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.