نانو کامپوزیت

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع نفت و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: MUBNANO01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2617
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان وشاحی

گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

محمد شعبانی

چکیده

نانو کامپوزیت در صنایع مختلف کمک کننده صنعتگران میباشد.نانو کامپوزیت های رسی میتوانند در زمینه های بسیاری از جمله صنایعخودرو سازی مدد جوی صنعت گران باشد.نانو کامپوزیتها که حداقل یکی از اجزای تشکیل دهنده آن در ابعادی بین 1 تا 111 نانومترمیباشد میتوانند تحولی بر اقتصاد خودرو سازی در یک ترقی بالا تاییر گاار باشند. این اجزا میتوانند، به جزء پخش شونده که بهصورت الیاف، صفحات، مسطح ریز، ذرات و یا حتی حفره ها، ترک ها و غیره در ابعاد نانومتری تولید شوند شود و همینطور به جزء پیوستهدر نانوکامپوزیت ها که می تواند در ابعاد نانومتری و یا بالاتر باشد فاز زمینه می گویند. دسته ای از مواد نانوکامپوزیت، فاز دوم، موادی با دمای ذوب بالا مانند سرامیک ها و یا فلزات بوده، فاز زمینه ماده ای با دمای ذوب پایین مانند پلیمر و سرامیک و فلز با دمای ذوب پایین است. اما در دسته دیگر، فاز زمینه ماده ای سرامیکی یا فلزی با دمای ذوب بالا و فاز دوم ماده ای پلیمری یا سرامیکی و یا فلزی با دمای ذوب پایین تر است. نانوکامپوزیت ها خواص فیزیکی و مکانیکی از قبیل استحکام، سختی، چقرمگی و مقاومت حرارتی بالایی در محدوده وسیعی از دما دارند . کامپوزیت از ترکیب و اختلاط چند ماده حاصل می شود. که از نظر شیمیایی یا فیزیکی کاملا متفاوتند. ایناجزاء به صورت منظم یا پراکنده کنار هم قرارگرفته اند و لایه مشترکی بین آنها وجود دارد. این زمینه ها نقش چسباندن اجزاء به یکدیگر و محافظت اجزاء را در برابر عوامل مکانیکی و جوی همچون رطوبت بر عهده دارند. فلزات، سرامیک ها و پلیمرها به ویژه پلاستیک ها از جمله پرمصرف ترین مصالح موجودند. تقویت کننده های ذره ای، لیفی و صفحه ای برای ایجاد استحکام به طور معمول استفاده می شوند

کلیدواژه ها

کامپوزیت رسی، اختلاط، نانو پلیمر رسی، نانوکامپوزیت، دمای ذوب، صنایع خودرو سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.