بازارچه های مرزی و نقش آنها درتوسعه ی امنیت استان سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی شهرهای مرزی و امنیت؛ چالشها و رهیافتها
  • کد COI اختصاصی: NCBCS01_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1837
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرام احمدپور

دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ ایران اسلامی

چکیده

امنیت شهرهای مرزی و حفظ آن یکی ازمهمترین مسائل هرکشورمی باشد بدون تردید داشتن مرزهای کنترل شده و مناطق مرزی بدون تنش و بحران دربرقراری امنیت و اعمال حاکمیت درهرکشور نقش کلیدی و هدایت کننده ای داشته و از سوء استفاده و دخالت دشمنان داخلی و خارجی می کاهد استان سیستان و بلوچستان که پهناورترین استان کشورمان می باشد با داشتن حدود 1100 کییلومتر مرزخاکی با دوکشور افغانستان و پاکستان و همچنین 300 کیلومتر مرز ابی درکرانه های عمان یکی ازنقاط حساس و استراتژیک کشور به شمار می رود لذا شناخت تاثیر عوامل اجتماعی فرهنگی سیاسی و اقتصادی برامنیت این استان از اساسی ترین نکات دردرک آسیب پذیری های امنیتی و جلوگیر یازهرگونه تنش و کنشهای ضدامنیتی به شمار می رود مهمترین چالش فرارور امنیت استان نارضایتی از فعالیت های اقتصادی می باشد این عامل باعث افزایش بیکاری گردیده و درنتیجه باعث شده تعدادزیادی از مردم به منظور امرار معاش به قاچاق کالا و ... روی آورند دراین مقاله سعی شده به بررسی نقش بازارچه های مرزی درامنیت پایدار استان سیستان وبلوچستان پرداخته شود.

کلیدواژه ها

استان سیستان و بلوچستان، بازارچه های مرزی، امنیت پایدار، توسعه ی اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.