بررسی حقوقی فناوری اطلاعات بر هوش مصنوعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ABUCONPA11_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1599
نویسندگان
استادیار دانشگاه علوم انتظامی امین، تهران ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، موسسه آموزش عالی فاران مهر و دانش
چکیده
در حال حاضر حفظ حقوق فناوری اطلاعات ضروری و مهم است، با توجه به گسترش روز افزون هوش مصنوعی، این شاخه از علم مورد بررسی حقوقی قرار نگرفته و تبعات ان ناشناخته می باشد، بنابراین، بررسی حقوقی فناوری اطلاعات بر هوش مصنوعی می تواند تبعات این مسیر را به حداقل رساند. در این پژوهش، جامعه آماری را کارکنان موسسه حقوقی آرازفرتاک تشکیل دادند که با تعیین حجم نمونه ، ۵۱۸ نفر، از طریق روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند و مورد پیمایش قرار گرفتند. به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه استاندارد استفاده گردید که پایایی آن ها، از طریق آلفای کرونباخ و روایی آن ها، از طریق روایی محتوایی و روایی سازه بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزار SPSS انجام شد. تجزیه و تحلیل نتایج بررسی های انجام شده نشان می دهد که هوش مصنوعی می تواند در تشخیص مسائل حقوقی سریع تر و دقیق تر از نیروی انسانی عمل کند.کلیدواژه ها
حقوق، فناوری اطلاعات، هوش مصنوعیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.