بررسی چالشها و فرصتهای سرمایه گذاری در مناطق مرزی ایران مطالعات موردی (استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی شهرهای مرزی و امنیت؛ چالشها و رهیافتها
- کد COI اختصاصی: NCBCS01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2315
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت دانشگاه پیام نور
کارشناس ارشد مدیریت MBA
مربی دانشگاه پیام نور اهرم
چکیده
مناطق مرزی شرق و جنوب شرقی کشور از نقاط بسیار حساس و استراتژیکی هستند که بنا به دلایلی چون طبیعت منزوی،غیر حاصلخیز بودن، عرصه های کوهستانی و بیابانی، فقدان رفاه و انگیزه های لازم برای زندگی، همواره جزء آسیب پذیرترین مناطق کشور به لحاظ اجتماعی و اقتصادی بوده اند. از سوی دیگر وجود پتانسیل های قوی نظیر در بر داشتن کیلومترها مرز آبی، گمرک، نیروی کار جوان، برخورداری از معادن غنی و سایر موارد این مرزها را به بسترهایی مطلوب جهت حضور سرمایه گذاران و رهانیدن ساکنین این استانها از بسیاری از مشکلات و معضلات ناشی از فقر و بیکاری تبدیل نموده است. در پژوهش حاضر تحت عنوان چالش ها و فرصت های سرمایه گذاری در مناطق مرزی با تمرکز بر دو استان مرزی سیستان و بلوچستان و هرمزگان، پژوهشگر با استفاده از روش تحلیلی- توصیفی و مطالعات کتابخانه ای به شناسایی فرصت ها و چالشهای فراروی سرمایه گذاران در این دو استان مرزی پرداخته و راهبردهایی چند جهت بهره گیری از فرصت ها و غلبه بر موانع و تهدیدات پیش روی سرمایه گذاری در این دو استان را ارائه و پیشنهاد نموده است.کلیدواژه ها
چالش ، فرصت ، سرمایه گذاری ، سیستان و بلوچستان ، هرمزگانمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.