برابری و عدالت آموزشی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش ملی ایده های کاربردی در علوم تربیتی، روانشناسی و مطالعات فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPCS03_239
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2208
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه فرهنگیان
دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی کارشناسی آموزش زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهید هاشمی نژاد مشهد
چکیده
برابری و عدالت آموزشی مفاهیمی است که در نظام آموزشی هدفمند می شوند تا همه افراد بتوانند به طور مساوی به فرصت های آموزشی دسترسی داشته باشند و از طریق آموزش و پرورش، قدرت اقتصادی، اجتماعی و فرصت های زندگی را به اندازه ی ممکن به دست آورند. برابری آموزشی به معنای ایجاد فرصت های برابر در دستیابی به آموزش و پرورش برای همه افراد است، در حالی که عدالت آموزشی به ایجاد شرایطی برای حمایت از افرادی که در شرایط آموزشی ناعادلانه قرار دارند، اشاره دارد.برابری و عدالت آموزشی اهدافی است که به دنبال کاهش تفاوت های ناعادلانه بین افراد در دسترسی به آموزش و پرورش، کیفیت آموزش و پرورش، فرصت های آموزشی و نتایج آموزشی هستند. این اهداف می توانند به وسیله ی اقداماتی مانند ایجاد برنامه های تسهیل دسترسی به آموزش برای افراد آسیب پذیر، توزیع منابع آموزشی برابر و عادلانه، ارائه حمایت های خاص به افراد محروم، و ایجاد محیط های آموزشی منصفانه و انتقال دانش و مهارت های عمومی به همه افراد به دست آمده و تحقق یابند.با تحقق برابری و عدالت آموزشی، افراد در جامعه از طریق آموزش و پرورش برابر فرصت ها و منابع برخوردار می شوند و قادر به توسعه و رشد شخصی و اجتماعی خود می شوند. همچنین، این اهداف می توانند به تحقق توسعه پایدار و اجتماعی تر کردن جوامع کمک کنند.کلیدواژه ها
فرصت ، دستیابی ، برابری ، عدالت آموزشیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.