بررسی آسیب ها وتهدیدات جریانهای انحرافی نوظهور در محیط آموزش مدارس ابتدایی پسرانه شهر میاندوآب در سالتحصیلی ۱۴۰۱
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش ملی ایده های کاربردی در علوم تربیتی، روانشناسی و مطالعات فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPCS03_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 209
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم تربیتی، تاریخ فلسفه آموزش و پرورش ، دانشگاه پیام نور واحد میاندوآب
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی آسیب ها و تهدیدات جریان های انحرافی نو ظهور در محیط آموزش مدارس ابتدایی پسرانه شهرستان میاندوآب می باشد. در این تحقیق شش مورد تاثیر گذار در جریانات انحرافی مورد بررسی است که عبارت است از: ریشه های اعتقادی-بستر های فرهنگی-ریشه های سیاسی-بستر های فردی-علل اجتماعی-علل اقتصادی. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات از یک پرسشنامه محقق ساخته مربوط به تاثیر آسیب ها و جریانات نوظهور مورد سنجش قرار گرفته است. در تامین روایی پرسشنامه مورد استفاده در این پژوهش نظر افراد متخصص و اساتید مورد سوال قرار گرفت که از نظر روایی صوری و محتوایی مورد تایید قرار گرفته است. از نظر پایایی نیز با استفاده از روش آلفای کرونباخ با استفاده از روش پیش آزمون عدد ۰/۸۱۶ به دست آمده که نشان دهنده پایایی قابل قبول و مورد اعتماد می باشد. حجم جامعه آماری ۲۳۶ نفر از دبیران مقاطع ابتدایی در مقطع پسرانه شهرستان میاندوآب می باشد که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه آماری ۱۴۴ نفر بدست آمده است.نوع تحقیق حاضر از نوع همبستگی بوده که داده ها با استفاده از نرم افزارSpssو برای آزمون فرضیه ها از روش t مستقل استفاده شده است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که که ۵۹.۷ درصد پاسخ دهندگان را زنان و ۴۰.۳ درصد پاسخ دهندگان را مردان، ۱۷.۴ درصد پاسخ دهندگان مجرد و ۸۲.۶ درصد پاسخ دهندگان را افراد متاهل،۴.۲ درصد پاسخ دهندگان فوق دیپلم و ۸۳.۳ درصد پاسخ دهندگان لیسانس و ۱۲.۵ درصد پاسخ دهندگان را افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۶.۹ درصد افراد بین ۲۰ تا ۳۰ سال و ۴۳.۱ درصد افراد بین ۳۱ تا ۴۰ سال و ۵۰ درصد افراد بالای ۴۰ سال سن،۳۰.۶ افراد بین ۱ تا ۱۰ سال و ۳۶.۱ درصد افراد بین ۱۱ تا ۲۰ سال و ۳۳.۳ افراد بین ۲۱ تا ۳۰ سال سابقه کار داشتند. با توجه به یافته های استنباطی می توان گفت که: جریان های انحرافی نوظهور با سطح اطمینان ۹۹ درصد، در ریشه های اعتقادی،با توجه به ضریب مسیر(میانگین اختلاف متغیر با مقدار آزمون) ۰.۱۳ و همچنین ضریب آماره به مقدار ۳.۲۸۶ بطور معنی داری بالاتر از حد متوسط دربسترهای فرهنگی دبیران، با توجه به ضریب مسیر(میانگین اختلاف متغیر با مقدار آزمون) ۰.۱۲ و همچنین ضریب آماره به مقدار ۲.۵۴۶ بطور معنی داری بالاتر از حد متوسط در شخصیت ورفتار دبیران، با توجه به ضریب مسیر(میانگین اختلاف متغیر با مقدار آزمون) ۰.۵۵ و همچنین ضریب آماره به مقدار ۶.۸۴۵ بطور معنی داری بالاتر از حد متوسط در رفتارهای اقتصادی دبیران موثر بوده و با توجه به ضریب مسیر(میانگین اختلاف متغیر با مقدار آزمون) ۰.۱۶ و همچنین ضریب آماره به مقدار ۱.۸۵۱ در حد متوسط در رفتارهای سیاسی دبیران، با توجه به ضریب مسیر(میانگین اختلاف متغیر با مقدار آزمون) ۰.۰۳- و همچنین ضریب آماره به مقدار ۱.۱۵۸ – در متوسط رفتارهای اجتماعی دبیران موثر نیست.کلیدواژه ها
جریان های نوظهور، انحرافی،آسیب، تهدیدات،مقاطع ابتدایی،پسرانه، میاندوآبمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.