بررسی میزان ژرمانیوم در زغالسنگ سنگرود
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: ششمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور
- کد COI اختصاصی: PNUGEO06_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1267
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن
استادیار گروه معدن،دانشکده فنی ومهندسی،دانشگاه بین المللی امام خمینی
استادیار گروه معدن،دانشکده فنی ومهندسی،دانشگاه بین المللی امام خمینی
چکیده
ژرمانیوم از عناصر کمیاب، با ارزش و اسراتژیک که در زغالسنگ به صورت ترکیبات معدنی تمرکز یافته است. شبه فلزی که به عنوان نیمه رسانا در صنایع الکترونیک و اپتیک کاربرد بسیار داشته و جایگزین مشابه برای آن نیست. زغالسنگ از منابع این عنصربا ارزش به شمار می رود و در کشورهای تولیدکننده عمده بخصوص روسیه از خاکستر زغالسنگ جهت استحصال ژرمانیوم استفاده می شود. تعیین میزان ژرمانیوم اولین گام در جهت استخراج و تولید این شبه فلز به حساب می آید، حال در این مقاله یا استفاده از دستگاه اسپکترومتری نشری پلاسمای جفت شده القایی(ICP-OESمیزان ژرمانیوم در زغالسنگ سنگرود و خاکستر آن، از ذخایر مهم سازند شمشک )البرز-خراسان( و مهمترین معدن البرز غربی، تخمین زده شده و در نهایت امکان استخراج ژرمانیوم با توجه به داده های موجود مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
ژرمانیوم، سنگرود، استخراج ژرمانیوماطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.