بررسی علل و راهکارهای تشویق دانش اموزان به داشتن روحیه کارآفرینی و خلاقیت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش ملی ایده های کاربردی در علوم تربیتی، روانشناسی و مطالعات فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPCS03_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 221
نویسندگان
آموزش و پرورش چناران
آموزش و پرورش فریمان
آموزش و پرورش دیشموک
آموزش و پرورش میانکوه
آموزش و پرورش منطقه ۶ اصفهان
چکیده
شرایط حال حاضر کشور اقتضا می کند تا افراد خلاق با ایده و راه حل های نو، پا در عرصه کسب و کار بگذارند و نیاز داریم که در عرصه های مختلف به این موضوع پرداخته و فرصت های کارآفرینی در ایران بیش از پیش مهیا شود. باید همواره در نظر داشته باشیم چیزی که سرنوشت انسان را می سازد استعدادهایش نیست، انتخاب هایش است و امروزه کارآفرینی چیزی بیش از یک انتخاب است و تبدیل به ضرورت شده است. برای آماده کردن نسل حاضر برای زندگی در آینده، آموزش و پرورش باید با شناخت روح زمانه و نیازهای نشات گرفته از آن، پاسخگوی تقاضاهای مبتنی بر شرایط جدید باشد و خود را با آن منطبق سازد با انباشت مسائل جهانی و ملی و به طور دایم پویا و تغییر پذیر، آموزش و پرورش ناگزیر است با تدوین راهبردهای منطقی و واقع بینانه، خود را با حرکت نسل امروز هماهنگ کند و با مسائل حل نشده و اضطراب ها و بحران های ناشی از آن همچون هویت، اشتغال و کنکور روبه رو شود. از این رو اقدام به انجام تحولات اساسی در آموزش و پرورش به عنوان زیر بنای توسعه و برپایه نیازهای امروز و تجربه های جهانی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . در تحقیق علمی مروری حاضر ابتدا به تعریف کارآفرینی ، کارآفرینی در مدارس و تقویت روحیه کار آفرینی در دانش آموزان پرداخته شده است.کلیدواژه ها
دانش آموز، خلاقیت، تشویقمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.