ارزیابی اثرمنابع تولید پراکنده با شاخصهای چندمنظوره با استفاده از الگوریتم CPSO

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
  • کد COI اختصاصی: EPDC15_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 752
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین شجاعی

شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان

حیدرعلی شایانفر

دانشگاه علم و صنعت ایران

حسین شایقی

دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

استفاده ازواحدهای تولید پراکنده که به منظور تامین توان درشبکه هایتوزیع بهکارمیروند میتواند تاثیرات بسیار زیادی ازجمله کاهش تلافت کیفیت توان بهبود پروفیل ولتاژ و .. برروی شبکه های توزیع داشته باشد برای رسیدن به این اهداف ظرفیت و محل نصب تولید پراکنده درشبکه توزیع ازاهمیت ویژه ای برخوردار است دراین مقاله روشی جدید برای جایابی و تعیین ظرفیت بهینه منابع تولید پراکنده به منظور بهبود پروفیل و پایداری ولتاژ کاهش تلفات و با صرف کمترین هزینه ممکن درسیستم توزیع ارایه گردیدها ست درروش ارایه شده ازالگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات بهبود یافته برای تعیین مکان و اندازه بهینه انواع مختلف منابع تولید پراکنده استفاده شده است سه نوع منابع تولید پراکنده درنظر گرفته شده است که ازیک پخش بارجدید و موثربرای محاسبه دقیق تلفات توان استفاده گردیده است روش ارایه شده روی شبکه های توزیع استانداردIEEE اجرا شده است

کلیدواژه ها

بهینهسازی اجتماع ذرات، تولید پراکنده، انواع تولید پراکنده، پروفیل ولتاژ، کاهش تلفات، پایداری ولتاژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.