بهبود عملکرد و کارایی الگوریتم ردیابی نقطه حداکثر توان در تغییرات سریع تابش

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC27_350
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1737
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر قسامی

دانشگاه شاهد

اسما سلیمانی ساردو

دانشگاه شاهد

سیدمحمد صادق زاده

چکیده

بدلیل مشخصه ی غیرخطی توان-ولتاژ آرایه خورشیدی،در ولتاژی خاص، می توان حداکثر توان را از آرایه دریافت کرد . تا کنون روش های مختلفی برای دست یابی به نقطه ی حداکثر توان پیشنهاد شده است. از جملهروش های رایج می توان به الگوریتم هدایت افزایشی INC)و روش آشفتن یا مشاهده کردنP&O) اشاره کرد. روش P&O بدلیل سادگی اجرا، در صنعت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. اما این روش در تغییرات سریع تابش، از دنبال کردن نقطه حداکثر توان ناتوان است و دچار اشکال می شود. در این مقاله روشی برای حل این مشکل ارائه شده است. همچنین روشINC نیز که در ردیابی نقطه حداکثر توان در تغییرات سریع تابش بهتر از الگوریتمP&O عمل می کند، با روش پیشنهادی عملکرد مناسبتری خواهد داشت. برای آزمایش روش پیشنهادی، الگوریتم ها بر روی یک مبدل با افزایندگی بالا در نرم افزار سیمولینک متلب پیاده شده است. نتایج شبیه سازی ردیابی نرم و بدون انحراف نقطه ی حداکثر توان، دریافت توان بیشتر و در نتیجه بهبود بازده را تایید می کند

کلیدواژه ها

سیستم فتوولتائیک، مبدل با افزایندگی بالا، الگوریتم اصلاح شده ی هدایت افزایشیINC)الگوریتم بهبود یافته ی P&O

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.