ارزیابی اقتصادی کاهش پیک بار شبکه در جزیره قشم با استفاده از نیروگاه فتوولتاییک
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC27_336
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1378
نویسندگان
دانشگاه تهران
دانشگاه تهران
دانشگاه آزاد اسلامی داریون
چکیده
استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه باد و خورشید به منظور تولید برق در سالهای اخیر رشد زیادی داشته است. اما منابع این انرژیها (سرعت باد و تابش خورشید) دارای عدم قطعیت بوده که سبب شده استبرق تولیدی آنها گاه به گاه 1 بوده و نتواند به طور دقیق پیشبینی 2 گردد. از آنجا که تولید توان این انرژیها ممکن است در برخی مواقع از میزان بار مورد نیاز کمتر باشد این منابع به صورت متصل به شبکه و یا در کنارذخیرهکنندههای انرژی استفاده میشوند. هزینه سرمایه- گذاری مزرعه خورشیدی مبتنی بر سیستم فتوولتاییک زیاد میباشد؛ به همین منظور در این مقاله یک ارزیابی اقتصادی صورت گرفته و امکان استفاده از نیروگاهفتوولتاییک متصل به شبکه، به منظور تأمین بار جزیره قشم، در حالتهای بدون ردیاب و همچنین مجهز به سیستمهای ردیاب تک محوره و دو محوره از نقطه نظراقتصادی مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه هزینههای سرمایهگذاری، نصب و هزینه بهرهبرداری نیروگاههای فتوولتاییک و همچنین جریمه انتشار گاز دی - اکسید کربن نیروگاههای حرارتی شبکه در نظر گرفته شده است. به علاوه امکان کاهش پیک بار شبکه در زمانی که نیروگاه فتوولتاییک بخشی از بار جزیره را تأمین میکند بررسی شده استکلیدواژه ها
نیروگاه فتوولتاییک، کاهش پیک بار شبکه، ارزیابی اقتصادی، جریمه انتشار آلودگیمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.