تنظیم هماهنگ و یکپارچهی تپچنجرها به منظور بهبود شرایط بهرهبرداری برای یک شبانهروز
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC27_310
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 839
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
چکیده
در این مقاله روش جدیدی، برای تنظیم هماهنگ ویکپارچهی تپ چنجرهای قابل تغییر زیر بار به منظور کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژ و همچنین کاستن عملکردهای تپچنجر در طول یک شبانه روز، با استفادهاز چند الگوریتم فراکاوشی ارائه گردیده است. مدل مسئله بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات در سیستم های انرژی الکتریکی، یک مدل ریاضی غیر خطی با متغییرهای صحیح می باشد . لذا بکارگیری روشهای کلا سیک وتحلیل ریاضی در بهینه سازی آن به راحتی میسر نیست، و از آنجایی که تپچنجر المانی گسسته است، این مسئله پیچیده تر میشود. در این مقاله روش های بهینه سازیالگوریتم جفت گیری زنبور عسل، الگوریتم ژنتیک و بهینه سازی اجتماع ذرات بر روی سیستم های نمونه ، توسط نرم افزارMATLABشبیه سازی و پیاده سازی گردیده است. و در پایان، نتایج روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه شده اند. با توجه به نتایج شبیه سازی آشکار است که الگوریتم جفت گیری زنبور عسل در کمترین زمان و با بالاترین سرعت به جواب بهینه همگرا می شودکلیدواژه ها
کنترل هماهنگ و یکپارچه، تپ چنجر قابل تغیر زیر بار، الگوریتم جفت گیری زنبورعسلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.