چگونه توانستم پرخاشگری را در دانش آموزانم کاهش دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: SEDCONF01_1062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 203
نویسندگان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد اروند آبادان،
دانشگاه فرهنگیان واحد اروند آبادان
چکیده
دانش آموزان مهم ترین عناصر آموزش و پرورش و سرمایه های گرانقدرکشور عزیزمان به حساب می آیند . پرخاشگری یکی از رایج ترین ویژگی های کودکان ، نسبت به ناراحتی ها و ناکامی هاست که به منظور صدمه رساندن به دیگران ، کسب پاداش ، ارضای نیازها یا رفع موانع انجام میشود و انواع گوناگونی دارد ؛ پرخاشگری فیزیکی ، تهدید کلامی ، توهین کلامی، شکایت و پرخاشگری کلامی . پژوهش در حال حاضر ، یک پژوهش کیفی است و با روش روایت پژوهی و با هدف شناخت نشانه های پرخاشگری در دانش آموزان ، چگونگی برخورد و کاهش آن ها ، اجرا و طراحی گردیده است . در این پژوهش، جامعه ی آماری ما معلمان با سابقه بوده اند . روش گردآوری داده ها به صورت مصاحبه ی نیمه ساختار یافته و برای تکمیل اطلاعات از روش کتابخانه ای و مطالعه ی منابع علمی کمک گرفته شده است . برای اعتبار دهی به این پژوهش ، از روش بازبینی تحقیق به وسیله ی مشارکت کنندگان در تحقیق استفاده شده است . نتایج این پژوهش نشان می دهد که ویژگی های دانش آموزان و علت پرخاشگری در آن ها متفاوت است و به همین دلیل شیوه ی برخورد هم باید متفاوت باشد . شناخت نشانه های پرخاشگری ، آگاهی و شناخت معلم ، تعامل با محیط ، شیوه ی برخورد و خلاقیت در تدریس از جمله عوامل موثر بر بهبود و کاهش پرخاشگری است .کلیدواژه ها
پرخاشگری ، اگاهی و شناخت معلم ، دانش اموزان ، شیوه ی برخوردمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.