ترسیم اهداف مدرسه انقلابی با تکیه بر منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: SEDCONF01_0294
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 667
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی، گروه آموزش الهیات، دانشگاه فرهنگیان حضرت معصومه (سلام الله علیها)، قم، ایران
چکیده
نهاد تعلیم و تربیت، از جمله نهاد های مهم در حفظ و انتقال ارزش ها و آرمان های انقلاب است. تمدن سازی و تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی نیازمند انسان های آگاه و عالمی است که در دامان همین نهاد پرورش می یابند. اگر بتوانیم نسل آینده را به خوبی تربیت کنیم، به بهترین نحو قادر خواهیم بود که از فرهنگ و ارزش های کشور و انقلاب اسلامی دفاع کنیم و آرمان های انقلاب را تحقق بخشیم؛ نقطه عطف این تربیت مدارس هستند. بنابراین نیازمند این هستیم که براساس مبانی و اندیشه های رهبران انقلاب، در مدارس اهدافی را ترسیم کنیم که همسو با اهداف، آرمان ها و ارزش های انقلاب باشند تا در کنار حفظ این انقلاب ارزشمند، شاهد رشد و پویایی آن بوده و انسان هایی بر اساس این نیازها و اهداف تربیت کنیم. پژوهش حاضر که به روش کتابخانه ای انجام شده است در صدد پاسخ به این مسئله است که اهداف مدرسه انقلابی چیست. یافته های این پژوهش نشان می دهد که تمدن سازی، هویت بخشی، زمینه سازی و ایجاد آمادگی برای ظهور، تربیت نیروی انسانی صالح و کارآمد، آگاهی بخشی و ایجاد بصیرت، پرورش ایمان و خدا باوری و عدالت پروری از مهمترین اهداف مدرسه انقلابی هستند. در این مقاله ابتدا اهمیت تعلیم و تربیت را بیان می کنیم وسپس به ترسیم اهداف مدرسه انقلابی براساس اندیشه های امام خمینی رحمه الله علیه و امام خامنه ای مد ظله می پردازیم.کلیدواژه ها
مدرسه انقلابی، تربیت، اهداف مدرسه، امامین انقلابمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.