مطالعه وظایف خانواده در تعلیم و تربیت دانش آموزان از دیدگاه قرآن مجید
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: SEDCONF01_0232
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 142
نویسندگان
آموزش وپرورش کهگیلویه وبویر احمد
چکیده
تامل در آیات و روایاتی که دربارهی فرزندان نازل شده است حاکی از اهمیت ویژهی جایگاه فرزندان در اسلام است. هنگامی که والدین نسبت به حقوق و ارزشهای فرزندان شناخت پیدا کنند اهتمام آنها نسبت به وظایفشان در قبال آنها افزایش مییابد. هر فردی که پا به این جهان میگذارد قطعا نیازهایی دارد که میتواند مادی یا معنوی باشد. نیازهای مادی فرزند که از ابتدای کودکی مشخص است مسئلهی تغذیه، پوشاک، محل مناسب برای زندگی و آموزش و... و نیازهای معنوی که شامل آموزشهایی میشود که راه رسیدن به کمال را برای هر فرد هموار میسازد مانند تربیت، آموزش اعتقادات دینی و مذهبی، تکریم و احترام و موارد دیگر. و این امور از وظایفی است که والدین ملزم به اجرای دقیق آنها هستند چرا که شخصیت هر فرزند مرهون تربیت و پرورش صحیح پدر و مادر است. در دین اسلام برای تمامی سنین فرزند ، دستورات ویژهای صادر شده و اجرای این اوامر توسط والدین مهم ترین عامل برای سعادت فرزندان میباشد. مسئلهی تربیت فرزندان و وظایفی که بر عهدهی والدین است باید از نخستین سنگ بنای خانواده یعنی ازدواج با نهایت دقت صورت گیرد و در سنین مختلف این حقوق و وظایف طبق دستوراتی که خداوند در کلام ناب الهی خود »قرآن« به بندگانش امر فرموده است انجام گیرد تا فرزندانی سالم و در نتیجه اجتماعی سالم داشته باشیم. در این بخش وظایف والدین نسبت به فرزندان را از دیدگاه قرآن مورد بررسی قرار میدهیم.کلیدواژه ها
تعلیم،خانواده،وظایفمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.