مقاله کوتاه: بررسی اثر پاندمی COVID-۱۹ بر کیفیت آموزش بالینی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دوره: 30، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JBUM-30-2_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی عبداللهی

Department of Nursing, Tabas School of Nursing, Birjand University of Medical Sciences, Birjand, Iran

ایوب ایار

Department of Nursing, Tabas School of Nursing, Birjand University of Medical Sciences, Birjand, Iran

سیده فاطمه حسینی

Department of Anatomy, Tabas School of Nursing, Birjand University of Medical Sciences, Birjand, Iran

چکیده

اپیدمی کووید-۱۹ یک چالش مهم در سیستم های آموزش بالینی است که مربیان و دانشجویان پرستاری را با مشکلاتی در فرآیند یادگیری و یاددهی در محیط بیمارستانی مواجه کرده است. میانگین کیفیت آموزش بالینی در دوران پاندمی کووید ۱۹ در افراد مورد پژوهش برابر با ۱۴/۹±۳۶/۹۹ بود. بیشترین میانگین کیفیت آموزش بالینی در گویه "از روی میل و داوطلبانه برای انجام پروسیجرهای آموزشی به بالین حاضر می شوم" با میانگین ۱/۴۰±۴/۳۸ و کمترین در گویه "به طور کلی به علت محدودیت های موجود در شرایط بیماری کرونا، احساس می کنم کیفیت آموزش های بالینی کاهش یافته است،" با میانگین ۱/۱۸±۲/۱۵ بود. پیشنهاد می شود مداخلات آموزشی لازم جهت ارتقای وضعیت اهداف آموزشی در محیط بالینی، بهبود عملکرد بالینی مربیان، برخورد با دانشجو توسط پرسنل درمانی، تجدید نظر در روند ارزشیابی دانشجویان پرستاری و همچنین ایجاد امکانات رفاهی در مراکز درمانی صورت گیرد. * مسئول مکاتبات: سیده فاطمه حسینی    پست الکترونیکی:  Seyedefatemeh.hossieni@bums.ac.ir View ORCID iD Profile You can also search for this author in:  PubMed     ResearchGate   Scopus    Google Scholar    Google Scholar Profile

کلیدواژه ها

COVID-۱۹, Nursing Student, Quality of Clinical Education, کووید-۱۹, دانشجوی پرستاری, کیفیت آموزش بالینی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.