ارزیابی و اولویت بندی معیارهای موثر در ساخت و تولید پایدار تجهیزات باتکنیکBWM (مطالعه موردی: شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: EECMAI04_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد فرجی کاکش

دانشجو کارشناسی ارشد، رشته مهندسی مکانیک ساخت وتولید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه، دانشکده فنی مهندسی

ایمان گل شکوه

استادیار گروه مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه، دانشکده فنی مهندسی

چکیده

ساخت مجتمع پتروشیمی نیازمند داشتن و تامین تجهیزات پیشرفته و پیچیده است که توسط شرکتهایی در سراسر جهان تولید میشود و امروزه ایران نیز توانایی بومی سازی برخی از این تجهیزات پتروشیمی را کسب کرده است. این پایاننامه با عنوان ارزیابی و اولویت بندی معیارهای موثر در ساخت و تولید پایدار تجهیزات با تکنیک BWMدر شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان در سال ۱۴۰۲ انجام گرفت. پژوهش بر حسب هدف, کاربردی می باشد. از نظر روش، از نوع توصیفی تحلیلی و از نظر روش گرد آوری اطلاعات میدانی و پیمایشی است. برای جمع آوری اطلاعات و داده ها از روش کتابخانه ای و سپس از روش میدانی استفاده شد. جامعه آماریاین تحقیق را مدیران و کارکنان واحد تعمیرات مهندسی و نوسازی این شرکت به تعداد ۲۴ نفر تشکیل دادند و به روش سرشماری,پرسشنامه بین آن ها توزیع گردید و به علت حجم پایین جامعه آماری نمونه گیری صورت نگرفت و پرسشنامه بین جامعه آماری توزیع گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تکنیکBWMاستفاده گردید, براساس نتایج به دست آمده و با استفاده از ادبیات پژوهش ونظرات جامعه آماری، شاخصها و معیارهایی شناسایی شدند که با توجه به وزنهای به دست آمده از فرآیند روش تحقیق، شاخصطراحی اجزائ تجهیزات با اهمیتترین شاخص و شاخص اندازه گیری و ارتعاشات در رتبه دوم و شاخص برنامه ریزی ساخت و تولیددر رده آخر و کم اهمیت ترین شاخص در بین شاخصها است و همچنین بر اساس نتایج وزن نهایی معیارها ، معیارهای انتخاب تکنولوژی تولید با وزن نهایی۰/۱۸۶و معیار تقویت در برابر بارهای استاتیکی دینامیکی و حرارتی با وزن نهایی۰/۱۴۶ومعیارطراحی اولیه تجهیزات باوزن نهایی ۰/۱۳۶ به ترتیب، بیشترین اولویت و اهمیت را در بین معیارها دارند.

کلیدواژه ها

ساخت و تولید پایدار، تکنیکBWM،شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.