ترمیم و ویرایش عکسهای قدیمی با استفاده از نرم افزار فتوشاپ

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: EECMAI04_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 169
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم پورباقر

دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر-نرم افزار از دانشگاه گلستان

چکیده

برای ویرایش و ترمیم عکسهای قدیمی و چیزهایی از این قبیل از نرم افزار فتوشاپ استفاده میشود. روند بازیابی و ترمیم عکسهای قدیمی با یک اسکن خوب به شیوه ی دیجیتال آغاز میشود. این اسکن در واقع پایه ی مراحل دیگر بوده و مقدمات ادامه ی کار را فراهم میکند. در حالی که هر اسکنر متفاوت است، اما یک تصویر اسکن شدهی خوب کیفیتی با استاندارد جهانی دارد. وضوح خوب را تهیه کرده تا از خروجی پرونده در اندازه ایده آل اطمینان حاصل شود. بهترین راه برای ترمیم آسیبهای یک عکس، باز کردن تصویر در فتوشاپ و بزرگنمایی آن به فواصلی بسیار نزدیک است. سپس برای از بین بردن چین و چروکها، لکه ها و برآمدگی، از ابزارهایی مانند clone stamp، spot healing brush، patch tool و content-aware fill استفاده میشود. spot-healing brush برای ترمیم لکه های کوچک ایده آل است. قطر براش قابل تنظیم است تا بسیاری از نقاطی که برای آن هدف گذاری شده است، به راحتی بزرگ شود. با استفاده از نوع براش، انتخاب بین content-aware، create texture و match proximity را آزمایش کرده تا بهترین نتیجه با هر کدام از موارد نام برده به دست بیاید.

کلیدواژه ها

فتوشاپ، عکسهای قدیمی، ترمیم، ویرایش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.