بهبود کیفت توان در شبکه توزیع با استفاده از منابع تولید پراکنده مبتنی برانرژی- های تجدید پذیر(انرژی خورشیدی و توربین بادی)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
- کد COI اختصاصی: EECMAI04_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 303
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق اهواز، اهواز، ایران.
چکیده
این مقاله به بهبود کیفیت توان موثر در انتقال توان یک سیستم ترکیبی انرژی بادی و خورشیدی متصل به شبکه میپردازد. سیستم ترکیبی متشکل از یک مزرعه انرژی تجدید پذیر مبتنی بر سیستم های خورشیدی و سیستم تبدیل انرژی بادی است . این سیستم اغتشاشات متناوب تحت بارهای AC و توان خروجی متغیر مزرعه تجدیدپذیر را تجربه می کند. این امر یک عدم تطابق توان راکتیو ایجاد می نماید و میتواند موضوعات کیفیت توان و ناپایداری ولتاژ را تشدید کند. این شکاف می تواند با به کارگیری یک منبع توان راکتیو قابل تنظیم یعنی جبرانساز استاتیکی سنکرون((DStatcom حذف گردد. سه سناریو مختلف از سیستم ترکیبی یعنی -۱ سیستم مستقل از شبکه، -۲ سیستم متصل به شبکه و -۳ سیستم متصل به شبکه بادی با DStatcom برای مشاهده عملکردهای دینامیکی و گذرای آنها مورد شبیه سازی قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد که سناریو سوم بهترین عملکرد را با توجه به جبران دینامیکی در میان سه مورد دارد. تحت این سناریو ولتاژ شین بار در ۱پریونیت تنظیم می گردد و اعوجاج هارمونیکی ولتاژ و جریان زیر ۱درصد باقی میماند. همچنین این سناریو پاسخ گذرایی برتر با توجه به تغییر پلهای در بار توان راکتیو نشان می دهد که به طور قابل توجهی با کاهش ۷۳% تغییر همراه بوده و زمان نشست ولتاژ بار در مقایسه با بدترین سناریو مربوط به مورد اول ۷۵% است.کلیدواژه ها
منابع تولید پراکنده، توربین بادی، انرژی خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- شناسایی ویژگی های سازمان پیشرو در به کارگیری هوش مصنوعی
- قراردادهای هوشمند تجاری در متاورس با هدف خودکارسازی فرآیند تجارت
- Artificial Intelligence-Enhanced Repair Strategies in Online Collaborative EFL Classrooms: Toward a New Paradigm of Interactional Competence
- تاثیر هوش مصنوعی بر کارایی عملیات نظامی اوکراین علیه روسیه
- ارزیابی استرس و اضطراب با استفاده از پردازش سیگنال های مغزی و مدل های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.