تاثیر کمال گرایی شغلی بر خرسندی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با توجه به نقش رفتار شهروند سازمانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار با گرایش توسعه دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: BMCONFE02_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 86
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرستو امیدی اسلامی

کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی ، گیلان، ایران

علیرضا فرخ بخت فومنی

استادیار ،دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی ، گیلان، ایران،

چکیده

خرسندی شغلی کارکنان شاخصی از بهداشت و سلامتی فردی و کاری و از زمره مهمترین ابعاد نگرش های شغلی و حرفه ای است که ماهیتی رفتاری، شناختی و عاطفی دارد.خرسندی شغلی نگرش کلی فرد نسبت به شغلش است. کسی که خرسندی شغلی اش در سطح بالایی باشد، به کارش نگرش مثبتی دارد، اما کسی که از کارش ناخشنود باشد، نگرش وی به کارش منفی است. از این رو هدف اصلی این پژوهش تاثیر کمال گرایی شغلی بر خرسندی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با توجه به نقش رفتار شهروند سازمانی است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر گردآوری داده ها در دسته ی تحقیقات توصیفی قرار دارد. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در استان گیلان هستند که تعداد آنها ۶۰۸۱ نفر هستند. روش نمونه گیری در این پژوهش از نوع غیر احتمالی در دسترس از نوع سهمیه ای است.جامعه ی آماری در تحقیق از نوع محدود است و تعداد نمونه ی مورد مطالعه در این تحقیق برابر با ۴۷۰ نفر بدست آمده است. لذا محقق تعداد ۵۰۰ پرسشنامه را در بین کارکنان این بیمارستان ها توزیع کرده است. از بین ۵۰۰ پرسشنامه دقیقا ۴۷۶ پرسشنامه بدست آمده است. از آنجایی که میزان نرخ بازگشت پرسشنامه ۹۵ درصد بدست آمده است، لذا محقق ۴۷۰ پرسشنامه را از بین ۴۷۶ پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل نهایی انتخاب کرد. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه بوده و نرم افزار تجزیه و تحلیل نیز اس پی اس اس و اسمارت پی ال اس است. با توجه به نتایجی که از آزمون فرضیه های پژوهش به دست آمده است، تاثیر کمال گرایی خود محور بر رفتار شهروندی نسبت به ارباب رجوع، رفتار شهروندی نسبت به ارباب رجوع بر خرسندی در محل کار و رفتار شهروندی نسبت به همکاران بر خرسندی در خانه به تایید نرسید و سایر فرضیه های پژوهش مورد تایید قرار گرفتند.

کلیدواژه ها

خرسندی کارکنان، رفتار شهروند سازمانی، کمال گرایی شغلی،استان گیلان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.