مروری بر بانت نت ها، انوع ساختار و معماری های آن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نخستین همایش بین المللی دستاوردهای نوین در فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر، امنیت، شبکه و هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: INDEXCONF01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدجلال الدین غریبی کریک

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد یاسوج

صدیقه انصاری

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای واحد یاسوج

سیدماهان غریب کریک

دانش آموز مدرسه قائم (سازمان آموزش و پرورش)

سیدمجید عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد یاسوج

s.majid.k۱۴۰۲@gmail.com

چکیده

امروزه بات نتها به عنوان یکی از خطرناکترین تهدیدات برای زیرساخت شبکه جهانی اینترنت محسوب میشود، و برایفعالیتهای بدخواهانه ای همچون انجام حملات توزیع شده جلوگیری از سرویس، ارسال هرزنامه های خطرناک، و نشت اطلاعاتشخصی مورد استفاده قرار می گیرند. روش های موجود برای تشخیص بات نتها با وجود این که ایده های خوبی را ارائه می دهد اماهنوز تا کامل شدن فاصله زیادی دارند. به دلیل این که بسیاری از این روش ها قادر به تشخیص بات ها در مراحل آغازین ازچرخه حیات آن نیستند، یا به یک پروتکل فرمان و کنترل خاص وابسته اند. بات نتها جزئی عده از اینترنت شده اند که افراد وسازمان های خرابکار و بداندیش با انگیزه های مختلف توسط آن معمولا به انجام اعمالی مخالف با قوانین حقوقی، عرفی و مقاصدانسانی می پردازند. با توجه به نقش گسترده شبکه جهانی اینترنت در زندگی امروز بشر و استفاده های مختلفی که از آن می شود،لزوم توجه به این مسئله حس می شود. در این پژوهش ابتدا به معرفی و توضیح بات نت ها خواهیم پرداخت، سپس انواع بات نتها را معرفی نموده و سپس آنها را از لحاظ ساختار و معماری مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

کلیدواژه ها

بات نت، ربات های اینترنتی، مدل های متمرکز، مدل های توزیع شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.