افزایش ماندگاری توت فرنگی فراوری شده به روش نوین خشک کردن انجمادی اسمزی Osmotic dehydrofreezing
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: FSS02_477
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3053
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی ، قوچان ،ایر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی ، قوچان ،ایر
چکیده
رنگ و ظاهر ماده غذایی اولین پارامتر در تشخیص کیفیت ظاهری و بازارپسندی محصول می باشد که فرایند ترکیبی خشک کردن و انجماد یکی از روش هایی است که به تازگی سبب توسعه تکنیک های انجماد مواد غذایی، شده است. توت فرنگی میوهای است که دارای سرعت متابولیسم و تخریب سریع در طول مدت زمان نسبتاً کوتاه می باشد . در این پژوهش برای افزایش ماندگاری، حفظ رنگ وخواص حسی توت فرنگی از روش ذکرشده استفاده می شود. اثر محلول اسمزی درسه سطح ساکارز 22،32 02 درصد )براساس وزن میوه ( ، و 0/2اسید آسکوربیک، )براساس وزن میوه( بر ویژگی های کیفی و کمی توت فرنگی در سه بازه زمانی 11 32 و 01 روز مورد مطالعه قرارگرفت و پس از انجام مراحل آزمایش با تیمار های اعمال شده درتوت فرنگی تازه، نیمه خشک و منجمد به منظور آنالیز رنگ و تعیین میزان بافت ، نتایج مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد.کلیدواژه ها
انجماد ،پردازش تصویر، توت فرنگی، خشک کردن، رنگ، سفتی بافتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.