استفاده از تصمیم گیری گروهی چند معیاره در توزیع اعتبار واحدهای پژوهشی دانشگاهی

  • سال انتشار: 1381
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC02_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد اصغرپور

دانشگاه علم و صنعت ایران

ام البنین یوسفی

دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

در این تحقیق بدنبال تدوین الگویی مناسب جهت توزیع اعتبار مراکز پژوهشی دانشگاهی ،با اسـتفاده از متـدهای تصـمیم گیـری گروهـی چنـد معیـاره هستیم،لذا ابتدا از روش » دلفی « به عنوان روشی مناسب جهت تهیه شاخصهای توزیع اعتبار استفاده شده و با استفاده از مفاهیم بهره وری به تدوین این شاخصها در دو قسمت » استمرار سطح « و » رشد و توسعه « پرداخته شده است . سپس تکنیک » بردا « جهت تعیین اولویتهای ترتیبی شاخصها بکار رفته و در ادامه از مدل ریاضی » برنامه ریزی خطی ) « از آقای دکتر اصغر پور ) جهت تعیین اوزان کاردینال شاخصها استفاده شده است . پـس از آن بـا اسـتفاده از روش » الکتر « به رتبه بندی ترتیبی مراکز پژوهشی پرداخته شده و س پس اوزان کاردینال این مراکز با بکار گیری مدل برنامه ریزی خطـی بدسـت آمـده اند . در پایان نیز مدل نهایی تخصیص اعتبار با استفاده از اوزان کاردینال مراکز در دو قسمت استمرار سطح و رشـد و توسـعه ارائـه شـده اسـت . لازم بـه توضیح است که تکنیکهای بکار گرفته شده و روش مورد اس تفاده در این پروژه،قابل تعمیم برای کلیه مواردی است که اولویت بندی ترتیبی و کاردینـال تعدادی آلترناتیو با استفاده از مجموعه ای مناسب از شاخصها مورد نظر باشد .

کلیدواژه ها

توزیع اعتبار، شاخص،رتبه بندی ترتیبی،رتبه بندی کاردینال،دلفی، تابع بردا،متد الکتر،برنامه ریزی خطی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.