تأثیرات جیوه بر روی رشد و تولیدمثل ماهیان
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: FSS02_345
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1231
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگا
دانشیار دانشگاه، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
آلوده شدن محیط زیست به فلزات سنگین به ویژه جیوه، یا براثر فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیا یی در پوسته زمین که سبب متصاعد شدن و شسته شدن این فلزات میشود یا تحت تأثیر فعالیتهای انسانی پدید میآید. در بین فلزات سنگین، جیوه فلزی منحصر به فرد است که در طبیعت دارای اشکال فیزیکی و شیمیایی مختلفی میباشد. و در ردیف عناصری است که در بدن آبزیان به ویژه ماهیان سبب تجمع زیستی میگردد. همچنین به دلیل سمیت بالا و دفع بسیار کند در ماهیان از خطرناکترین آلایندههای زیست محیطی میباشد و با توجه به ماهیت شیمیایی جیوه و زمان قرار گرفتن در معرض ا ین فلز، میزان تأثیرات جیوه بر موجود زنده متغییر است. آلایندههای فلزات سنگین به دلیل غیرقابل تجزیه بودن و اثرات فیزیولوژیکی آنها بر جانداران حتی در غلظتهای کم عاملی موثر بر تکثیر و تولیدمثلماهیان میباشد. در این تجقیق به مرور اثر جیوه بر روی رشد و تولید مثل ماهیان پرداخته شده استکلیدواژه ها
فلزات سنگین، جیوه و تولید مثلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.