کفیر ، فرآورده ای پروبیوتیک و مناسب برای بیماری عدم تحمل لاکتوز انسان ها
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: FSS02_265
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1787
نویسندگان
دانشجوی دکترای حرفه ای دامپزشکی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار،عضو
فارغ التحصیل دکترای حرفه ای دامپزشکی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسا
دانشجوی دکتری حرفه ای دامپزشکی
فارغ التحصیل کارشناسی علوم آزمایشگاهی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر
چکیده
کفیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه های کفیر است که دارای عطر و طعم خوشی بوده و روی حرکت روده ، سهولت در هضم ، تقویت ایمنی ،کاهش اسهال ، اختلالات افسردگی و فکری بسیار تاثیر گذار است .ترکیب کفیر تغییر پذیر بوده و به عواملی همچون منبع چربی شیر ،ترکیب دانه ها و تکنولوژی فرآوری کفیر مربوط می شود . کفیر از محصولاتی مثل کفیر منجمد ، خشک شده ، کفیر شیر پس چرخ حاصل می شود . برای فرآوری کفیر دو روش سنتی و صنعتی وجود دارد که در روش سنتی با اضافه کردن دانه های کفیر به شیر جوشانده شده و طی کردن تخمیر 42 81 ساعته و ساسس عباور دادن از یاک صاافی و جادا کاردن داناه هاای کفیار حاصال مای شاود . در روش صانعتی پاس از هموژنیز اسیون و - پاستوری اسیون شیر ، شیر را تا دمای 42 81 درجه سرد کرده و با 1 4 % محیط کشت کفیر)استارتر باکتری( در تانک مخلوط کرده و اجازه می دهیم - - تا به مدت 42 81 ساعت عمل تخمیر انجام گیرد و در ادامه لخته حاصله توسط پمپ جدا شده و در بطری توزیع می شود . -کفیر یک غذای رژیمی و مناسب برای افرای مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز می باشد که قادر است مقدار زیادی لاکتوز را هضم نمایاد . د ر نتیجه تخمیر ، می ان لاکتوز در کفیر کاهش یافته و می ان بتاگالاکتوزیداز اف ایش می یابد. پروتئین های موجود در کفیر تا اندازه ای هضم شده و خودشان را به راحتی در بدن اتولی می کنند . همچنین اسید آمینه ضروری تریستوفان در کفیر موجود است که تاثر مثبتی روی سیستم عصبی دارد. ارزش بالای تغذیه ای و سلامت بخش کفیر متعدد است ؛بنابراین مصرف آن برای نوزادان نارس ، کودکان ، زناان باردار ، بیماران و افراد مسن که بیماری عدم تحمل لاکتوز را دارند توصیه می شودکلیدواژه ها
کفیر، پروبیوتیک ، لاکتوز ، شیرمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.