کاربرد نرم افزار تحلیل تصاویر در چینه نگاری سکانسی سازند سروک در برش کوه سیاه

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI12_562
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 71
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا غلامی

کارشناسی ارشد رسوب شناسی، دانشگاه شهید بهشتی تهران

محمد حسین آدابی

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

عباس صادقی

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

مقطع کوه سیاه در ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اهرم در استان بوشهر واقع شده است. سازند سروک در اینمنطقه دارای ضخامتی حدود ۱۹۲ متر بوده و در زمان سنومانین نهشته شده است. در این مطالعه از ۵۴ مقطعنازک رنگ آمیزی شده استفاده گردیده است. با استفاده از نتایج بدست آمده از آنالیز تصاویر (درصد میکرایت؛اندازه، محیط و مساحت دانه ها) و داده های پتروگرافی ۶ سکانس رسوبی تشخیص داده شده است. در اینمطالعه مرز سکانس ها با تغییر میکروفاسیس، دیاژنز به همراه داده های آنالیز تصویری تعیین گردیده است. تغییر فاسیس ها را می توان با شواهدی مانند تغییر انرژی محیط که منجر به تغییر در میزان میکرایت، اندازهدانه ها، جورشدگی و گردشدگی می شود، مشخص کرد. لذا در این پژوهش سعی بر این است تا با دقت بیشتریاین پارامترها تعیین شوند

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.