درنمونه های برنج پاکستانی پرمصرف در شهر زاهدان 1390 Aاکراتوکسین کل و B بررسی میزان آفلاتوکسین
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: FSS02_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 927
نویسندگان
کارشناس ارشد شیمی فیزیک
کارشناس صنایع غذایی
دکتری داروسازی
چکیده
سابقه و هدف: برنج مهمترین غله وارداتی از کشور پاکستان بوده که از طریق گمرکات جنوب شرق کشور بویژه زاهدان وارد کشور شده و دارای بازار مصرف فراوان وعامه پسندی در ایران می باشد. برنج در مزرعه ، انبار و طی حمل و نقل می تواند بوسیله میکروارگانیسم های مختلف بویژه مایکوتوکسین ها مورد تهاجم قرار گیرد. لذا در بررسی حاضر نمونه های برنج زرد و سفید پاکستانی به لحاظ وجود آفلاتوکسین B1 و اکراتوکسین A مورد ارزیابی قرار گرفته است. مواد و روش ها: 022 نمونه برنج شامل 022 نمونه برنج زرد و 022 نمونه برنج سفید پاکستانی پر مصرف از سطح شهر زاهدان به طور تصادفی جمع آوری گردید و جهت تشخیص و تعیین میزان آفلاتوکسین، B1 آفلاتوکسین کل و اکراتوکسین A از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی استفاده شد.کلیدواژه ها
B1 ، اکراتوکسین A ، زاهد آفلاتوکسینمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.