اثر فیلم کازئینات سدیم نانوکر-یستال سلولز باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر ویژگی های میکروبی کباب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
- کد COI اختصاصی: NCOCA07_239
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 266
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زابل، ایران
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زابل، ایران
مربی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زابل، ایران
چکیده
فیلم های خوراکی به دلیل سازگار بودن با محیط زیست می توانند جایگزین مناسبی برای بسته بندی های حاصله ازمشتقات نفتی با شند. نگرانی مصرف کنندگان در مورد سمیت مواد نگهدارنده مصنوعی صنعت غذا را مجبور بهیافتن منابع طبیعی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی کرده ا ست . غذاهای آماده مصرف مانند کباب به عنوان مستعدترین موادغذایی برای ر شد میکروبها و شایع ترین غذاهای ایجاد کننده مسمومیت های غذایی شناخته شده اند. هدف از اینتحقیق برر سی اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات سدیم-نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتریلاکتوبا سیلوس رئوتری ۱۶۵۵PTCC b بر خصو صیات میکروبی و شیمیایی ، کباب میبا شد. بدین منظور فیلم کازئینات سدیم-نانوکریستال سلولز با افزودن باکتری لاکتوبا سیلوس رئوتری ۱۶۵۵ PTCC b به تعداد ۱۰۶ Cfu/cm۲ و سوپرناتانت فاقد میکروب تهیه و بر روی فیلم های تهیه شده آزمونهای میکروبی همچون شمارش کلی میکروارگانیسم های قابل رویت ، باکتری های سرمادوست و شمارش کپک و مخمر انجام شد. در بین تیمارهای مورد آزمون فیلم کازئینات سدیم -نانوسلولز محتوی لاکتوباسیلوس رئوتری موثرترین تیمار در افزایش ماندگاری نمونه ی کباب تیمار شده بود. از این روپیشنهاد میشود از فیلم کازئینات سدیم-نانوسلولز حاوی لاکتوباسیلوس رئوتریبرای افزایش ماندگاری کباب استفادهشود.کلیدواژه ها
باکتری، فیلم، کباب، لاکتوباسیلوس رئوتری، میکروبی.مقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.