بررسی تاثیر افزودنی ها در عملکرد موتورهای بنزینی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
- کد COI اختصاصی: NCOCA07_218
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 398
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران
دانشیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
دکتری تخصصی، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
چکیده
این چکیده مروری بر یک مطالعه تحقیقاتی با تمرکز بر نقش مواد افزودنی برای بهبود انتشار و ویژگی های عملکرد موتورهای بنزینی ارائه می کند. این مطالعه با هدف بررسی اثرات افزودنی های مختلف بر پارامترهای عملکرد موتور و انتشار آلایندهها، با هدف شناسایی استراتژی های بالقوه برای افزایش کارایی موتور و کاهش انتشار آلاینده ها انجام شد. یافته های تحقیق نشان می دهد که افزودنی ها می توانند به طور قابل توجهی بر عملکرد موتور بنزینی تاثیر بگذارند. برخی از افزودنی ها، مانند اکسیژنها مانند اتانول یا بوتانول، می توانند با ارائه اکسیژن اضافی در طول فرآیند احتراق، کارایی احتراق را بهبود بخشند. این منجر به افزایش توان خروجی ، گشتاور و راندمان سوخت می شود. علاوه بر این ، افزودنی هایی با درجه اکتان بالاتر می توانند مقاومت موتور در برابر ضربه را بهبود ببخشند و به نسبت تراکم بالاتر و عملکرد بهینه تر اجازه دهند. از نظر انتشار گازهای گلخانه ای ، این مطالعه نشان می دهد که مواد افزودنی می توانند نقش مهمی در کاهش آلاینده های مضر داشته باشند. به عنوان مثال، اکسیژنها می توانند احتراق کامل تری را تقویت کنند، که منجر به کاهش انتشار مونوکسید کربن (CO) و هیدروکربن (HC) می شود. علاوه بر این ، افزودنی های خاصی می توانند به کاهش انتشار اکسید نیتروژن (NOx) از طریق بهبود کنترل احتراق و بهینه سازی پارامترهای موتور کمک کنند. این تحقیق همچنین سازگاری مواد افزودنی با اجزای موتور و سیستم های سوخت را بررسی کرد. مشاهده شد که برخی از مواد افزودنی ممکن است دارای خواص خورندگی یا اثرات نامطلوب بر روی برخی مواد مانند لاستیک یا پلاستیک باشند. بنابراین ، بررسی و آزمایش دقیق برای اطمینان از سازگاری و جلوگیری از آسیب احتمالی به اجزای موتور ضروری است .کلیدواژه ها
افزودنی سوخت ، بنزین ، موتور بنزینی ، آلایندگی موتور بنزینی ، عملکرد موتور بنزینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.