بررسی جامع ادبیات شکاف انتظارات حسابرسی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: HBMACONF01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 554
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا جعفری دهکردی

استادیار و عضو هیات علمی ،گروه حسابداری، واحد شهرکرد ، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

نعمت اله عالی پور

دانشجوی دکتری تخصصی حسابداری ،گروه حسابداری، واحد شهرکرد ، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

چکیده

با گسترش دانش جامعه، مردم به طور فزاینده ای از حسابرسی آگاه می شوند و انتظارات آنها نیز به طور مداوم با سرعتی شتابان افزایش می یابد. در نهایت منجر به افزایش شکاف می شود، بین آن چه جامعه از حسابرسان مستقل انتظار دارند و آن چه حسابرسان مستقل در حال حاضر انجام می دهند فاصله ای وجود که به آن شکاف انتظارات می گویند. در حال حاضر فاصله انتظاراتی در حسابرسی، عمده ترین و مهمترین چالش این حرفه تلقی می شود. اگرچه حرفه حسابرسی همواره تلاشهای متعددی برای کاهش این فاصله داشته است، این مطالعه مجموعه چشمگیری از مطالعات علمی در مورد شکاف انتظارات حسابرسی (AEG) را در طی چندین سال مرور می کند و هدف آن ایجاد ترکیبی جدید از دانش موجود در مورد AEG که توسط محققان در جهان کشف شده می باشد. مفهوم AEG یک مفهوم چند بعدی است. علل مختلف برای AEG شناسایی شد و چندین استراتژی در قالب استراتژی های محتمل اصلی خلاصه شد. مشخص شد که AEG را نمی توان به طور کامل در جامعه از بین برد. این مرور ادبیات مورد توجه حسابرسان، کاربران صورت های مالی، آژانس های نظارتی، و سیاست گذاران و سایر ذینفعان قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، این ترکیب AEG ممکن است در درک سوء برداشت ها و تعیین اینکه چگونه این سوء برداشت ها در بین ذینفعان مختلف متفاوت هستند مفید باشد. مطالعات مرور ادبیات که تمام جنبه های AEG را در بر گیرد اندک می باشد. از این رو، این مطالعه تمامی جوانب، یعنی روش های تحقیق ، ابزارها و ابعاد مورد استفاده همراه با علل و مکانیسم های محدود کردن AEG و رفع شکاف ها و برجسته کردن چارچوب هایی برای تحقیقات آینده را در بر می گیرد. در نهایت، یک تعریف تازه و در عین حال ساده تر در نتیجه بررسی جامع ادبیات ایجاد شد و مباحث جدید به ادبیات موجود اضافه کرد.

کلیدواژه ها

شکاف انتظارات حسابرسی، حسابرسی، مرور ادبیات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.