بررسی مقابله ای نگرش در بخش بحث در مقالات آموزش زبان انگلیسی و روان پزشکی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: فصلنامه فناوری آموزش، دوره: 5، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JEIT-5-2_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا جلیلی فر

دانشکده زبان، دانشگاه چمران اهواز

چکیده

تحقیق حاضر به بررسی مقایسه­ای عبارت­های احتیاط­آمیز و افزاینده­های زبانی در مقالات پژوهشی در دو رشته   زبان­شناسی کاربردی و روان­پزشکی پرداخته است. این تحقیق همچنین سعی بر آن داشته تا تفاوت­ها و شباهت­های احتمالی از لحاظ نوع و کاربرد این کلمات را پیدا نماید. بدین­منظور ۹۰ مقاله پژوهشی از متون فارسی، فارسی- انگلیسی و انگلیسی انتخاب شده و سپس عبارت­های احتیاط­آمیز و افزاینده­های زبانی درآن مشخص شده و بر اساس طبقه­بندی­های فرا گفتمانی دسته­بندی شدند. نتایج تجزیه و تحلیل تفاوت­های آشکاری را از لحاظ کثرت نوع و کاربرد این عبارات در متون مورد بررسی نشان داد. این تفاوت­ها ناشی از عدم آشنایی با قوانین ساختاری زبان انگلیسی، عدم آموزش مستفیم و در معرض نبودن با علم کاربرد شناسی و قوانین اجتماعی زبانی توسط فارسی زبان می­باشد. پژوهش­های تطبیقی بیشتر در رشته­های دیگر به تعمیم منطقی دقیق­تر نسبت به نقش فرا گفتمان­ها در مقالات تحقیقی کمک خواهد کرد.

کلیدواژه ها

پرچین, تقویت کننده, فارسی, انگلیسی, روان پزشکی, آموزش زبان انگلیسی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.