استفاده از شاتکریت در ترمیم سازههای بتنی در تماس با مواد خورنده اسیدی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی بتن ایران
- کد COI اختصاصی: NCCICI04_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1676
نویسندگان
انستیتو مصالح ساختمانی،دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تهران
چکیده
در سالهای اخیر تعداد زیادی از سازههای بتنی در مناطق صنعتی و پتروشیمی کشورهای مختلف دنیا در اثر عوامل مختلف دچار آسیب دیدگی و یا خرابی زودرس شدهاند. تخریب بتن در محیطهای اسیدی از جمله رایج ترین این خرابیها در سازههای بتن آرمه بوده و یکی از مهمترینمشکلاتی است که مهندسان عمران امروزه در نگهداری سازههای بتن آرمه با آن مواجه میباشند. بطور کلی به منظور اجرا و ترمیم سازههای بتنی روشهای مختلفی وجود دارد. یکی از این روشهای متداول استفاده از شاتکریت میباشد. در این حالت شاتکریت میتواند به جای بتن معمولی مورد استفاده قرار گیرد و در برخی پروژههای ترمیمی نسبت به بتن معمولی مزیتهای بیشتری دارد.در مطالعه حاضر به بررسی نتایج آزمایشگاهی حاصل از آزمایشهای مقاومت فشاری، جذب آب بتن، عمق نفوذ آب و افت وزن نمونههای بتنی مغروق در محلول اسید نیتریک بر روی 2 طرح اختلاط نهایی از شاتکریت به روش خشک پرداخته شده است. در نهایت مشاهده شده است که طرح حاوی پوزولان دوده سیلیس و سیمان سربارهای نسبت به طرح شاهد از شرایط مناسب تری برخوردار می باشدکلیدواژه ها
تخریب سازههای بتنی، ترمیم سازههای بتنی، خوردگی اسیدی، شاتکریتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.