ارائه مدلی جهت بهینه کردن انتخاب سبک معماری نرم افزار با استفاده از فازی اسپلاین

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
  • کد COI اختصاصی: ICMMMN05_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غزل مصباحی اسماعیلی

دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشددر رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملارد، تهران ،ایران

چکیده

امروزه با پیچیدگی سیستم های نرم افزاری و بزرگ شدن نرم افزار ، نیازمند ، نیازمند معماری به عنوان یک یک ابزار مهمطراحی نرم افزار خواهیم بود . یک معماری خوب، پایه واساس یک سیستم نرم افزاری ایده ال و مطلوب است .یک معمارینمایانگر آن است که یک سیستم تا چه حد پاسخگوی نیازمندی های غیر وظیفه مندی سهامداران (ذینفعان) می باشد .سبک های معماری و الگوها به عنوان موضوع اصلی این پایان نامه در ادامه بیان خواهد شد و از آنجا که ویژگی های کیفیدر سبک های معماری به عنوان ابزارهای سنجش استفاده می شوند . به توضیح وبررسی آن ها در هریک از این سبک ها خواهیم پرداخت.پس از معرفی سبک ها و سبک ها و آشنایی نسبتا کافی با هریک از آن ها ، روش پیشتر مورد استفاده در انتخاب معماریسبک ها می تواند راه را برای ارائه یک روش جدید در انتخاب سبک ها و الگوها هموار کند.در واقع دستیابی به مدل مطلوب به آن ها اهمیت بسزایی دارد . هدف اصلی در معماری نرم افزار مبتنی بر سبک انتخاب سبکمعماری نرم افزار مناسب برای تحقق این نیازمندی ها است . برای این منظور ابتدا به معرفی برخی از مقدمات و اصطلاحاتپایه در زمینه معماری و معماری نرم افزار پرداخته و برخی تعاریف مهم در این زمینه ارائه خواهد شد سپس ویژگی های کیفیمعماری نرم افزار بیان می شود و اهمیت آن بررسی می گردد.برای پیاده سازی رفتار هریک از این سبک ها و مدل مطلوب روش اسپلاین می تواند استفاده شود که استفاده از آن برایانتخاب سبک ها و در معماری مبتنی بر سبک می تواند یک ایده ی نوین و تازه باشد . اسپلاین یک ابزار بسیار کارا در تجزیه وتحلیل داده هاست که امروزه در بیشتر علوم مهندسی از آن استفاده می شود . در این راستا کوشش بر این است که رفتار هریکاز این سبک ها و الگوها و نیز مدل مطلوب سهامداران با هریک از سبک ها و الگوهای نرم افزاری انتخاب گردد.

کلیدواژه ها

معماری نرم افزار، نیازهای غیر وظیفه مندی ، سبک های معماری نرم افزار ، معماری نرم افزار مبتنی بر سبک ، روش فازی ، روش اسپلاین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.