بررسی مطلوبیت ها و محدودیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات بر زبان آموزی با رویکرد فراترکیب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
- کد COI اختصاصی: ICMMMN05_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 198
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، ارومیه، ایران
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه پیام نور واحد ارومیه، ارومیه، ایران
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
چکیده
یادگیری و زبان آموزی یک فرایند پیچیده در نظر گرفته میشود برای آسان کردن چنین پیچیدگی باید وسایل کمک آموزشیپیشرفته در دسترس باشد، به طوری که استفاده از فناوری به عنوان بخش مهمی از فرایند یادگیری در کلاس و خارج از آن تبدیلشده است. لذا مهمترین معیار توسعه و پیشرفت در جهان امروزی فناوری است و نظام آموزشی، وسیلهای برای آشنایی با فناوری هایجدید برای تسهیل یادگیری زبان میباشد. این مطالعه حاضر با هدف ارائه یک فراترکیب از نتایج تحقیقات کیفی در مورد بررسیمحدودیت ها و مطلوبیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات بر زبان آموزی در مجلات دانشگاهی منتشر شده به ویژه در دهه گذشتهاست. از طریق پایگاه های الکترونیکی نتایج مطالعات در مورد بررسی محدودیت ها و مطلوبیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات برزبان آموزی در ۲۰ سال اخیر ۲۰۰۰ الی ۲۰۲۰ میلادی می باشد. پس از جمع آوری تحقیقات پیشین از تحلیل موضوعی استفادهشده و برخی از مضامین به ترتیب شناسایی و مطابق با داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. انتظار می رود که در این مطالعهنه تنها به گروه های هدف مانند زبان آموزان، مدرسان، سیاست گذاران زبان آموزی کمک کند تا دانش خود را در مورد فناوری درایران گسترش دهند، بلکه منجر به افزایش آگاهی در خصوص کدهای مفهومی و شاخص های محدودیت ها و مطلوبیت های فناوریاطلاعات و ارتباطات بر زبان آموزی گردد و در صورتیکه این محدودیتها رفع گردد می تواند به مطلوبیت تبدیل شود و کاربرد فناوریدر زبان آموزی به حداکثر بازدهی می رسد.کلیدواژه ها
زبان آموزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، متاسنتز، محدودیت و مطلوبیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.