یافتن مدل نگرش مصرف کنندگان برندهای مجلل در شبکه های مجازی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
- کد COI اختصاصی: ICMMMN05_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 183
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت بازاریابی , دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات , تهران , ایران
استاد گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
چکیده
تجزیه و تحلیل رفتار مصرف کننده در حال حاضر یک عامل کلیدی در موفقیت بازار در نظر گرفته می شود. بهخصوص زمانی که بسیاری از مصرف کنندگان می توانند از اینترنت و سایر ابزارهای آنلاین به روش های مختلفاستفاده کنند و اینترنت و رسانه های اجتماعی به بخش مهمی از زندگی روزمره تبدیل شده اند. در واقع، مصرفکنندگان به عنوان دارایی کمیاب تلقی می شدند که شرکت ها باید آن را به عنوان سایر دارایی های مالی خریداریکرده و حفظ کنند. با در نظر گرفتن شرایط رقابتی فعلی و تغییرات مستمر در ذائقه مصرف کننده برای افزایشسهم بازار؛ مطالعه عواملی که بر نگرش مصرف کننده تاثیر می گذارد بسیار مهم است. به همین دلیل، این مطالعهبه بررسی الگوهای رفتاری مصرف کنندگان محصولات با کیفیت بالا در رسانه ها می پردازد. به همین دلیل در اینتحقیق با مصاحبه با ۱۰ نفر از متخصصان این حوزه تغییری عملی پیدا کردیم و در پایان هر مصاحبه از مصاحبهشونده خواستیم در مورد موضوعات مطرح شده نظر دهد و سوالات را به درستی راهنمایی کند. افرادی که میتوانند الگوهای خوبی برای پرسیدن باشند. همچنین برای تجزیه و تحلیل داده های کیفی و ارائه تحقیق از نرم افزارMaxqda استفاده شد. در نهایت بر اساس پارامترهای نهایی شناسایی شده، مدل از روش بر اساس داده های ارائه شده استخراج شد. نتایج کدگذاری باز داده های کیفی جمع آوری شده با استفاده از ابزار پرسشنامه در اینپژوهش، ۷۲ کد باز از ۱۷۸ بازخورد را نشان داد. ۷۲ کد اولیه در ۱۰ دسته گروه بندی شدند که ده دسته ظاهرشد، شامل رسانه های اجتماعی، عوامل اجتماعی، عوامل اجتماعی، محیط، عوامل، نگرش ها، باورها، تجربیات،عوامل جمعیت شناختی، عوامل هویت و آگاهی از محصول. گروه رسانه های اجتماعی با ۴۶ کد تکراری در رتبهاول، عوامل شخصی با ۲۸ کد در رتبه دوم و عوامل مرتبط با برند با ۲۳ کد در رتبه سوم قرار گرفتند. از ۱۰ پاسخدهنده، ۲۵,۸ درصد در گروه رسانه های اجتماعی قرار گرفتند. بنابراین علاوه بر تعداد تکرار کد، دسته شبکه هایاجتماعی نیز از نظر تعمیم و ادغام از بین پاسخ دهندگان انتخاب شد که نشان دهنده اهمیت این مقوله است.همچنین به دسته باورهایی مانند ۱۰ درصد اشاره شده است که درصد بسیار پایینی دارد.کلیدواژه ها
دیدگاه مصرف کنندگان، برندهای مجلل، شبکه های مجازیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.