فعالیت ها و مزایای ایجاد شهر الکترونیک در جوامع شهری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه
- کد COI اختصاصی: AMSCONF06_485
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 172
نویسندگان
کارشناس ارشد زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیشوا ورامین
چکیده
این روزها مفهوم توسعه و شهر نشینی تغییر کرده است و شهر ها از تعریفی که در گذشته داشته، فاصله گرفته اند. یکی از فاکتورهای مهم در پیشرفت شهرها، دستاوردهایی است که با استفاده از فناوری به وجود آمده اند. یکی از مهم ترین این فناوری ها اینترنت است. در شهر الکترونیک، زیرساخت های قوی سخت افزاری و نرم افزاری به کار گرفته می شود تا ارگان ها بتوانند به صورت شبانه روزی در حوزه های مختلف خدمت رسانی کنند. با توجه به رشد و توسعه شگرف فناوری اطلاعات، شهرهای بیشتری در جهان به جرگه شهرهای الکترونیکی پیوسته اند. هر چند بیشتر این شهرها در کشورهایتوسعه یافته شکل می گیرند اما به نوبه خود به عنوان عامل محرکی جهت ایجاداینچنین شهرهایی در سایر کشورها محسوب می شوند. در نتیجه می توان گفت تمرکز روزافزون افراد در نواحی شهری و رشد سریع شهرنشینی ناشی از مهاجرت و همچنین افزایش طبیعی جمعیت شهر، مشکلاتی را در ارائه خدمات مناسب با میزان افزایش جمعیت شهری به وجود می آورد. در این رابطه نقش مدیران شهری کاردان در قالب یک نهاد مدیریتی فراگیر و کارآمد در رفع مشکلات و نیازهای روزافزون شهروندان ضرورت پیدا می کند تا نهایتا دستیابی به توسعه انسانی پایدار در شهر میسر گردد. بدیهی است که واکنش مردم نسبت به دریافت خدمات شهری، بسته به نقش آن ها به عنوان مصرف کننده، شهروند یا ذی نفع متفاوت است چرا که هر یک از این گروه ها برای بهره وری حداکثری خود تلاش می کنند. مصرف کننده ها، کاربران مستقیم یا غیرمستقیم خدمات عمومی شهرها به شمار می روند که به سهم خود می توانند اثراتی کوتاه یا درازمدت بر این خدمات بر جای بگذارند در واقع بین مصرف کنندگان و ارائه خدمات شهری ارتباط مستقیمی وجود دارد چرا که کیفیت این خدمات به میزان اعتماد بین ارائه دهنده و کاربران آن بستگی دارد در همین زمینه ایجاد و گسترش شهر الکترونیک در جوامع شهری از ضرورت مدیریت شهری است.کلیدواژه ها
واژگان کلیدی: توسعه انسانی، توسعه پایدار، جمعیت شهریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.