تغیر شکل جانبی دیوار برشی کوتاه بتن آرمه ساخته شده از بتن با مقاومت زیاد
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی بتن ایران
- کد COI اختصاصی: NCCICI04_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1118
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه کردستان
مربی گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان
چکیده
در بحث طراحی براساس عملکرد مهمترین عامل های طراحی، تعیین مقاومت و تغییرشکل سازه است. دیوارهای برشی بتن آرمه اعضای سازه ای هستند که نیروهای جانبی مانند نیروی باد و زلزله را تحمل می کنند. بنابراین بررسی رفتاردیوارهای برشی در مقابل بارگذاری جانبی و محاسبه شکل پذیری و تغییرشکل دیوارها بسیار اساسی می باشد. درآیین نامه های موجود هیچ اشاره مستقیمی در مورد تغییرشکل دیواربرشی نشده است و برای ترسیم نمودار تغییر مکان - باردیواربرشی باید از روش المان محدود یا روش های تقریبی استفاده شود، کارکردن با این روش ها دانش خاص خود را میطلبد از اینرو معرفی یک روش تحلیلی ساده که بتواند تغییرمکان های دیوار برشی را متناظر با نیروی اعمالی تخمین بزند و برای مهندسین حرفه ای کاربرد داشته باشد بسیار حائز اهمیت است. هدف از این مقاله توسعه روشASFI (Axial-Shear-Flexture-Interaction) که روشی تحلیلی برای محاسبه انواع تغییرشکل های محوری، خمشی و برشی است، برای محاسبه تغییرشکل های یواربرشی بتن آرمه می باشد، سپس اعتبار آن با مقایسه نتایج تحلیلی و نتایج آزمایشگاهی بدست آمده توسط محققین قبلی، بررسی می شود. در این مقاله با توجه با توجه به افزایش مقاومت فشاریبتن های امروزی، از دیواربرشی های با مقاومت فشاری زیاد( بزرگتر از 60 مگا پاسکال) استفاده شده است.کلیدواژه ها
دیواربرشی کوتاه بتن آرمه، مقاومت فشاری بالا، بارهای جانبی، تغییرشکلمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.