آینده شناسی:مدل های آموزش ترکیبی درعصر دیجیتال باتمرکزبر فرصت هاوچالش های پیش روی آموزش ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: ICPES03_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 196
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه شیراز
دانشیار بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه شیراز
استادیار بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه شیراز
چکیده
با توجه به اهمیت کاربرد فناوری در امر آموزش و استقرار فناوری در تمامی مقاطع تحصیلی به ویژه در آموزش ابتدایی،مقاله حاضر به بررسی مدل های یادگیری ترکیبی در عصر دیجیتال با تمرکز بر فرصت ها و چالش های پیش رو در آموزش ابتدایی پرداخته است. منابع گردآوری داده ها، شامل تمامی مقالات علمی معتبر در زمینه آموزش و یادگیری ترکیبی طی یک دهه اخیر بود که با توجه به جستجوی منظم در پایگاه های اطلاعاتی، براساس معیارهای ورود ۲۳مقاله علمی شناسایی و در نهایت تعداد ۱۱ مقاله پژوهشی برای تحلیل نهایی انتخاب شدند.بر این اساس برخی از مدل های آموزش ترکیبی عبارت است از چرخش ایستگاه، یادگیری ترکیبی چرخش آزمایشگاهی، یادگیری ترکیبی فلکس( انعطاف پذیری)،......که هر یک در بستری خاص و متناسب با ظرفیت کلاس درس و کیفیت امکانات قابل اجرا میباشد. بر اساس یافته های به دست آمده ضروری است مدرسان اشراف کاملی بر مدل های آموزش و یادگیری ترکیبی داشته باشند تا متناسب با شرایط کلاس و امکانات در دسترس بتوانند بهترین شکل اجرای آموزش و یادگیری ترکیبی را به نمایش بگذارند. همچنین ضروری است سیاستگذاران و برنامه ریزان آموزشی تدابیری سنجیده بر اساس تجارب به دست آمده را اتخاذ و زمینه اجرای با کیفیت آموزش و یادگیری تلفیقی را در مقاطع مختلف تحصیلی خصوصا دوره ابتدایی فراهم سازند.کلیدواژه ها
آموزش/ یادگیری ترکیبی/آموزش ترکیبی/ مدل ها/ آموزش ابتدایی.مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.