مروری بر تاثیر مشاوره بر تقویت رابطه زناشویی زوجین

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: ICISME05_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 266
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین داوری

کارشناس ارشد رشته مشاوره خانواده، دانشگاه فردوسی مشهد

رضا قربانزاده

لیسانس آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جاجرم

مبینا ابراهیمی منفرد

لیسانس آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جاجرم

چکیده

امروزه علت شکست % ۵۰ از ازدواج ها، عدم رضایت جنسی می باشد. زیرا عدم وجود رابطه سالم میان زوجین آنان را ناراضی خواهد کرد که در نتیجه همراهی سایر موارد عدم تفاهم، بنیان خانواده متزلزل شده و احتمال طلاق افزایش می یابد. لذا مشاوره زناشویی می تواند اطلاعات مورد لزوم برای ایجاد یک زندگی جنسی مطلوب را در اختیار زوجین قرار دهد و از این طریق به استحکام و دوام بنیان خانواده و ایجاد جامعه ای سالم کمک نماید. روابط با همسر عنصر اصلی زندگی عاطفی و اجتماعی فرد است ونداشتن رضایت زناشویی به توانایی زوجین برای برقراری روابط توام با خوشنودی با فرزندان و همچنین سایر افراد خانواده اسیب می رساند. روابط مطلوب توام با رضایت در درون خانواده به ۱ سازگاری موثرتر افراد در موقعیت های گوناگون یاری می رساند. خانواده سلول بنیادی پیکر جامعه است و سلامت آن، تعالی روحی و معنوی و رشد فکری جامعه را در پی دارد. یکی از مباحث عام جامعه امروز، تقویت پایه های زندگی زناشویی است. توجه به آمارهایی که اشاره به دلایل جدایی زوجین و رشد این پدیده دارد، بر ضرورت وجود صمیمیت احساسی و جنسی که منجر به رضایتمندی جنسی در آنان می شود تمرکز داشته و ایجاد و ارتقاء سطح آگاهی زوجین در زمینه تفاهم جنسی را مهم ترین و موثرترین راه ها می داند. هدف از انجام این مطالعه بررسی نقش مشاوره و تاثیر قبل از ازدواج در رضایت زناشویی زوجین می باشد. از طرف دیگر، همچنان شاهد افزایش نارضایتی، ناسازگاری، بی تعهدی، طلاق و به طور کلی؛ کاهش کیفیت زناشویی زوج ها هستیم که موجب آسیب به کانون گرم و مقدس خانواده و پیکره اجتماع می گردد.

کلیدواژه ها

طلاق ، آسیب های اجتماعی ، کودکان ، نوجوانان ، بزهکاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.