کیوبیت های ابررسانا و تاثیر ابررسانا در صنعت برق

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ICPCONF09_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 216
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی خادم دورباش

دانشجوی ارشد برق دانشگاه دانشستان ساوه

چکیده

یکی از مهم ترین و پیشرفته ترین ابزارهای مورد نیاز بشر، وسایل محاسباتی همچون رایانه ها می باشند که درچند سال اخیر با توجه به رشد و پیشرفت سریع تکنولوژی نیمه هادی سریعترین آنها ساخته شده اند.دو مسئله بسیار مهم که در آنها ضعف محسوب می شود؛ یکی سرعت انجام محاسبات است که با توجه به حد نهائی تکنولوژی ساخت ادوات نیمههادی و رسیدن به ابعاد نزدیک اتم، دیگر نمیتوان به سرعت های بسیار بالاتر امیدوار بود، و دوم حل برخی مسایل بسیار پیچیده که با اینگونهرایانه ها سال ها و بلکه قرن ها طول خواهد کشید. درحالیکه با توجه به اصول علم کوانتوم و برخیالگوریتم های معرفی شده، این مسایل توسط یک رایانه کوانتومی در مدت زمان بسیار بسیار کمتر به نتیجه خواهدرسید . در رایانه های کوانتومی به منظور بهره گیری از اصول کوانتوم به بیت کوانتومی نیاز است که از بین طرحهای مختلف، بیت های کوانتومی بر مبنای مواد ابررسانا توجه و محبوبیت بیشتری را به خود اختصاص داده انداین مواد ابررسانا روند قابل قبول ، رشد و پیشرفت چشمگیر در تمامی ابعاد چرخه صنعت روز دنیا را داشته اندو پیشرفتی فوق العاده ای در صنعت برق را از خود به نمایش گذاشته انددر آینده نه چندان دور تکنولوژی ساخت و استفاده از این مواد روند قابل قبول در پیشرفت روز دنیا را در دسترس قرار خواهد داد وامیدوارماین ادوات در داخل میهن عزیزمان ساخته و مورد بهرهبرداری قرار گیرند

کلیدواژه ها

اطلاعات کوانتومی، اصول ابررسانایی،کیوبیت های ابررسانا، کاربرد ابررسانا در صنعت برق، کابل ابررسانا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.